Жахливе вбивство у Кам’янському: подробиці

Як ми повідомляли, 30 жовтня в Кам’янському знайшли труп чоловіка з відрубаною кістю.

Сьогодні поліція повідомила подробиці цього жахливого злочину.

За підозрою у вбивстві місцевого жителя, поліцейські Кам’янського затримали 41-річного чоловіка. Біля одного з гаражних комплексів у центрі міста підозрюваний саперною лопатою забив до смерті 63-річного чоловіка та втік з місця злочину.

30 жовтня, близько 14.15, до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці біля гаражів лежить чоловік із слідами насильницької смерті. Правоохоронці встановили особу загиблого, зібрали всю необхідну інформацію та розпочали пошук нападника.

Під час відпрацювання території району поліцейські відділу реагування патрульної поліції затримали підозрюваного. Було встановлено, що між підозрюваним та потерпілим виникла сварка, під час якої молодший чоловік саперною лопатою забив суперника до смерті. Після скоєного злочину нападник втік з місця події.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *