Зірка фільмів «Назад у майбутнє» здійснив рідкісний вихід у світ зі своїми дітьми

Відомий канадсько-американський актор Майкл Джей Фокс більш відомий за роллю Марті Макфлая із серії фільмів «Назад у майбутнє» зробив рідкісний вихід у світ зі своїми дітьми та дружиною. Актор, який страждає на хворобу Паркінсона, відвідав захід, присвячений дослідженню цієї хвороби.

На червоній килимовій доріжці його підтримувала дружина Трейсі Поллан, з якою він одружується з 1988 року, а також троє їхніх дітей: 27-річні дівчата-близнючки Акінна та Шуйлер та 20-річна дочка Есме.

Майкл і його дружина зізналися, що зараз вони звикають до того, що в будинку немає дітей, тому що всі вони роз’їхалися і почали своє доросле життя.

«У нас ніби порожнє гніздо, але насправді воно не порожнє, тому що сьогодні всі ми тут разом. Ми досить часто збираємося разом, щоб не сумувати. Однак це новий етап у нашому житті, коли діти роз’їхалися», — зазначив Майкл.

«У нас не так порожньо, як ви могли подумати, коли у вас четверо дітей, зазвичай хтось є вдома. Зазвичай, це молодша дочка», — додала його дружина.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *