Надання послуг у сфері реєстрації місця проживання в Кам’янському відновлено

Шановні мешканці нашого міста!

В м.Кам’янське відновлено надання послуг з реєстрації (декларування) та зняття з реєстрації місця проживання. Тепер знову можна звернутись з цих питань до ЦНАП того району, до якого відноситься адреса реєстрації:

Заводський район – пр. Василя Стуса, 10/12

Дніпровський район – пр. Перемоги, 63

Південний район – вул. Затишна, 3.

Перелік документів, необхідних для зняття чи реєстрації місця проживання, залюбки, майже не змінився. Для зняття з реєстрації повнолітньої особи достатньо її заяви, паспорта та документа про військовий облік для чоловіків від 18 до 60 років. Для реєстрації місця проживання потрібна заява, паспорт, документи, які підтверджують право на проживання в житлі (договір купівлі-продажу, договір дарування, свідоцтво про спадщину, ордер тощо). Крім того, потрібна згода власника/співвласників житла. До переліку обов’язкових документів додався реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаціний код). За реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання оплачується адміністративний збір у сумі 37, 22 грн.

Для реєстрації (декларування) та зняття з реєстрації місця проживання чекаємо вас за графіком: понеділок, вівторок та четвер з 08:00 до 16:00, без перерв; середа та п’ятниця з 08:00 до 13:00. У разі повітряної тривоги адміністратори та відвідувачі переміщуються в укриття.

Телефон call-центру ЦНАП: 0677199090.

Бережіть себе!

 

Директор департаменту

муніципальних послуг та захисту прав споживачів                                                      

Марина ГУРСЬКА

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *