Жителі Дніпропетровщини отримають гроші за програмою «єРобота»

Майже 140 мешканців області отримають фінансування на започаткування та розвиток бізнесу.
У рамках реалізації державної програми «єРобота» щодо отримання мікрогранту на створення або розвиток бізнесу Державна служба зайнятості опрацювала заяви, подані у восьмому періоді (з 3 по 16 жовтня 2022 року).
Ще 12 жителів Дніпропетровщини – переможців восьмої хвилі програми «Власна справа» отримають мікрогранти на власний бізнес.
Напрямки підприємництва, в яких заявники планують реалізувати себе, різноманітні. Це і пошиття спецодягу для підприємств України, продаж та технічне обслуговування офісної/комп’ютерної техніки, розробка та виготовлення оригінальних дизайнерських сучасних меблів, виробництво полуфабрикатів, виробів з листового і профільного металлу та спеціального взуття для ЗСУ. Зокрема планується відкриття продовольчого магазину, салону-барбершоп, магазину (лавки) спецій, готелю тощо.
Мікрогранти на створення чи розвиток власного бізнесу є найбільш популярною програмою проєкту «єРобота». За результатами цієї програми вже маємо 136 переможців з Дніпропетровщини, які отримають від держави до 250 тис. грн. на реалізацію своїх бізнес-ідей.
В цілому уряд вже перерахував одержувачам грантів області понад 31 млн. гривень. Завдяки реалізації урядової програми «єРобота» в області буде створено 350 нових робочих місць.
 «Державна програма «єРобота», що передбачає надання мікрогрантів на створення чи розвиток власного бізнесу, триває вже 4 місяці. Наразі попит на неї зі сторони підприємців не зменшується. Багато людей продовжують подавати заявки, проходити співбесіди та очікувати рішення», – зауважує заступниця директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Раїса Малоіваненко.
Наразі прийом заявок за урядовою програмою «єРобота» триває, програма діє до 12 грудня 2022 року. Подача заявки здійснюється через Портал Дія https://is.gd/KT7RoW.
Вам потрібно лише заповнити відомості про себе у електронній формі та додати невеликий бізнес-план, зразок якого можна завантажити на Порталі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *