У які дні тижня потрібно мити волосся, щоб залучити гроші і удачу

Волосся — це не тільки одна зі складових доглянутості і краси представниць слабкої статі, але і сила, що здатна забезпечити захист від різних неприємностей. Не даремно з волоссям пов’язано багато прикмет, а деякі з них досі актуальні. Згідно з народним повір’ям, якщо помити волосся в невідповідний день тижня, то можна позбавити себе фінансового благополуччя.

Знаючи правильні дні для миття волосся, ви зможете не тільки його очистити, але і залучити удачу і гроші, інформує Ukr.Media.

В які дні тижня треба мити волосся, щоб залучити удачу

Виявляється, тільки 4 дні в тижні є вдалими для водних процедур, пов’язаних з волоссям.

Вівторок

Помити голову в другий день тижня означає залучити в життя удачу. Це ідеальний день для реалізації нових проєктів, які вимагають до себе особливої уваги. Якщо помити голову у вівторок вранці, то ви зарядитеся позитивом на цілий робочий день. Також ви зможете раз у раз генерувати різні ідеї.

Середа

Помивши голову в середу, ви піднімете собі настрій і отримаєте заряд бадьорості. Також це сприяє упорядкуванню думок. Щоб зміцнити локони і поліпшити стан шкіри голови, можна для миття використовувати цілющі відвари.

Четвер

Бажано мити голову в четвер в першій половині дня. Так ви активуєте свої розумові здібності і робота буде легко даватися. А якщо ви хочете налагодити своє особисте життя, то голову краще мити ближче до заходу.

Субота

Від втоми, що накопичилася за цілий тиждень, спробуйте позбутися, помивши голову в суботу. Якщо використовувати відвар з м’ятою, то можна залучити кошти.

Які дні тижня є несприятливими для миття голови

Понеділок

Помивши голову в перший день тижня, можна позбутися всіх корисних думок і ідей. Не варто мити волосся в понеділок, так як можна привернути до себе різні неприємності, які не залишать вас протягом тижня.

П’ятниця

Останній робочий день тижня може призвести до проблем у стосунках, якщо ви ризикуєте помити голову. Щоб скинути з себе весь тягар непростого тижня, краще приділити час масажу і медитації.

Неділя

Згідно з народною прикметою, якщо помити голову в неділю, то можна змити з себе удачу і зіткнутися з фінансовими неприємностями. Краще приділити цей час повноцінному відпочинку.

Здоров’я і краса волосся залежать тільки від вас. Краще не жартувати з народними прикметами і слідувати їм.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *