Євген Босенко: «Кожна пісня – це як маленька вистава»

4 листопада на Основній сцені театру ім. Лесі Українки відбудеться сольний концерт улюбленця глядачів Євгена Босенка «Один для всіх» у супроводі оркестру театру. Напередодні цієї події артист дав інтерв’ю нашому виданню і розповів, як обирає пісні для своїх концертів та чим збирається вразити глядачів цього разу.

– Ти сам обираєш пісні для своїх концертів?
– Не завжди. Але намагаюсь співати ті пісні, які мені подобаються. Я намагаюсь обирати пісні, які мене вражають. Тобто спочатку пісня повинна мене захопити, «засісти» у мене в голові. Тоді я беру цю пісню і створюю під неї свій образ. Інколи мені пропонують якусь конкретну пісню, оскільки саме вона має бути у концерті. Звісно, я її розучую, співаю – але вона все одно не так звучить, як ті пісні, які я обрав сам. Якщо пісня вразить мене, то я зроблю все можливе, щоб вона вразила і глядачів.

– А як ти створюєш образ під конкретну пісню?
– Кожна пісня – це як маленька вистава. І у кожної пісні є свою історія. Історія, яка може бути розказана від якоїсь особи, від якогось героя. Героя, якого я сам можу придумати і зіграти на сцені під час виконання пісні. Передати під час виконання пісні саме його емоції.

– Тобто ти під час концерту будеш постійно перевдягатись?
– Ні. Але цей не обов’язково. У  цьому концерті у мене буде два костюми: один – світлий, другий – темний. Тому що в першій частині я буду співати більше про світле. А друга частина буде більше про «притемнене». Я б не сказав, що це щось темне або чорне. Звісно, що ні. У другій частині також будуть дуже класні пісні, дуже класні номери. Проте друга частина буде більш «приземлена», якщо так можна сказати. Тобто у першому акті буде піднесення і справжній драйв, а от другий акт  змусить глядачів трохи подумати, замислитись. Тому й костюм буде відповідний.

афишка

– Але це не стандартна концепція подібних концертів. Зазвичай, навпаки, у першій частині глядачів «розігрівають», а у другій намагаються дати більше драйву, щоб до фіналу вивести присутніх на пік емоційного сприйняття. У тебе буде все навпаки?
– Все воно повинно бути так, але цього разу буде «трішечки не так». Другий акт він, за моїм задумом, повинен допомогти людям, у тому числі, зрозуміти своє життя. Десь трохи помріяти, десь трохи задуматись, навіть, можливо, себе за щось посварити, зробити якісь висновки. А будемо завершувати ми концерт піснею, яка всім подобається і, в той же час, висвітлює події нашого сьогодення. Вона дуже драйвова і масштабна. Тобто традиційну концепцію в цілому ми витримаємо.

– До речі, а які пісні прозвучать у концерті?
– Я не думаю, що варто зараз оприлюднювати весь список. Хочеться, щоб булаякась інтрига. Проте це дійсно дуже відомі хіти. Хоча не обійдеться і без сюрпризів. Наприклад, всесвітньо відомий хіт Sexbomb я заспіваю українською мовою. І це буде ще більш драйвово, ніж в оригіналі. Запрошую кам’янчан і гостей міста 4 листопада о 18:00 на цей концерт – будемо співати разом!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *