Абітурієнти Дніпропетровщини можуть готуватись до мультипредметного тесту на онлайн-платформі

Абітурієнти Дніпропетровської області можуть готуватись до Національного мультипредметного тесту за допомогою онлайн-платформи. Раніше вона була доступна лише для дніпрян. Згодом її відкрили для усієї України. Вже приєдналося понад 20 тис. вступників.

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Платформа доступна для одинадцятикласників із усіх міст України. Вступники, які перебувають за кордоном, також можуть зареєструватися та пройти тестування. Приєдналося вже понад 20 тис. абітурієнтів», – наголосив директор комунального підприємства Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Артем Трапезніков.

Перевірити знання можна будь-якої миті. Платформа працює цілодобово. Тому вона зручна і для переселенців, які не можуть навчатися у відведений час, додав Артем Трапезніков. Платформа містить підготовчі курси з трьох предметів. Це українська мова, математика та історія України. Навчання триває 9 тижнів.

Всього на сайті опубліковано понад 1 тис. тестів, понад 50 відеолекцій та з півсотні стислих конспектів.

Щоб використовувати платформу, потрібно зареєструватись за посиланням: https://edu.dniprorada.gov.ua/. Вказати ПІБ, обрати місто та навчальний заклад. Через 2-3 доби буде надано доступ. З усіх питань роботи сайту можна звертатися за номерами: 063 876 94 49, 067 876 94 49, 050 876 94 49.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *