На Дніпропетровщині горіла багатоповерхівка: загинув чоловік та постраждали двоє жінок

2 листопада, о 18:50, в одній із квартир багатоквартирного будинку, розташованого на вулиці Мусоргського Покровського району Кривого Рогу, сталася пожежа.

Рятувальники, які прибули на місце, встановили, що спалах виник у однокімнатній квартирі, розташованій на п’ятому поверсі 5-поверхового житлового будинку.

Усередині будинку рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка, 1968 року народження. Також у квартирі знаходилася жінка, 1981 року народження, яка не змогла самостійно вийти з палаючого будинку. Пожежники вивели її на свіже повітря та передали медичним працівникам. Врятована жінка дістала отруєння продуктами горіння, але від госпіталізації відмовилася.

Під час огляду інших приміщень, які розташовані на задимленому поверсі, надзвичайники виявили ще одну мешканку, якій було погано. Жінка, 1972 року народження, отруїлася димом. П

ожежники вивели її з дому та передали співробітникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації. Пожежу ліквідовано о 19:42. Вогнем знищено домашні речі у квартирі на площі 18 кв.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *