І знову вандалізм у Кам’янському

Нещодавно ми писали про те, що хтось із мешканців Кам’янського варварським способом вкрав хризантеми на клумбі, яку розбили у сквері проспектом Свободи. Виявляється, погана хвороба під назвою «вандалізм» є не лише у центрі міста, а й на його околицях.
Це фото зроблено на житловому масиві БАМ. Там комунальні служби Кам’янського встановили декоративний паркан поряд із кущами, виглядало гарно та затишно. Але, як кажуть, музика недовго грала. Буквально за кілька днів після встановлення хтось із місцевих мешканців розламав паркан, уламки кинув поряд. Як розповідають самі комунальники, це відбувається не вперше. Щоразу вони встановлюють паркан, і щоразу його періодично хтось ламає.
Саме собою напрошується питання – а може, не треба більше ставити тут паркан? Як не треба розбивати нові клумби, висаджувати нові дерева та кущі, встановлювати гарні декоративні ліхтарі? Може, взагалі не треба прикрашати рідне місто, раз у ньому є ті, хто із завидною постійністю все руйнує, ламає, гадить де завгодно і перетворює Кам’янське на якусь занедбану і недоглянуту територію? І, напевно, ті самі люди, які руйнують і ламають, часто лають міську владу – мовляв, то не зроблено і те погано. Самі вони ні на що не здатні, окрім плети язиками і ламати все підряд, створювати щось і робити своє подвір’я, свою вулицю і своє місто краще вони ніколи навіть не пробували.
І знову те саме питання – може, не треба більше тут ставити паркан? Якщо жителів БАМа влаштовує жити як на смітнику, хай так і живуть. Як то кажуть, свого розуму їм не вставиш…

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *