Кам’янське очищається від листя

Сьогодні мер Кам’янського Андрій Білоусов провів черговий об’їзд території міста. Особливу увагу було приділено збиранню осіннього листя.

бойко

Міський голова перевірив, як забирається листя на трамвайних коліях, як ведуться ці роботи на Черемушках, по проспекту Ювілейному, по вулицях Лисенка, Алтайській, Воробйова та на Соцмісті.

дорога

Крім того, мер особисто проінспектував хід ремонту дороги вулицею Звенигородською та роботи у двох будинках по вулиці Вільній (колишня Магнітогорська).

трубы

подъезд

Там в одному будинку повністю змінюють систему водопостачання із встановленням нових пластикових труб із гарантією 50 років, а в іншому – змінюють водостічні труби та дахи «козирків» під’їздів.

лампы

Також Андрій Білоусов відвідав вулицю Долматова, де змінюють лампи зовнішнього освітлення.

интервью
– Незважаючи на війну в країні, міська влада Кам’янського робить все можливе, щоб забезпечити нормальні умови для кам’янчан та вимушених переселенців, для яких наше місто стало другим будинком. Сьогодні ми наголошуємо на прибиранні листя, роботи ці будуть вестися до 31 грудня, щоб навесні після танення снігу місто було чистим. Вже стартував опалювальний сезон, і ми також приділятимемо цьому особливу увагу, щоб у будинках та установах міста було тепло, – зазначив Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *