Гороскоп на 4 листопада 2022 року

Овен

Все, пов’язане з будинком, сім’єю та батьківщиною, сьогодні набуває для вас особливого значення. Якщо є можливість, проведіть цю добу в безпечному місці. Замість шумних зборищ і легковажних розваг краще віддати перевагу спокійному довірчому спілкуванню в колі домочадців.

Для виконання задуманого вибирайте першу половину доби. Саме в цей період вам і вашим близьким вдаватимуться будь-які починання. Овни мандрівники не повинні забувати про друзів дитинства, також варто частіше дзвонити батькам.

Телець

Цей день не обіцяє Тельцям клопоту і створює всі умови для приємного проведення часу. Якщо вам щось не подобається, пошукайте причину невдоволення у собі (наприклад, у недостатньо хорошому самопочутті). Сьогодні слушний час для тісного спілкування з близькими рідними, сусідами, друзями дитинства.

Подружні стосунки обіцяють аж до ночі залишатися рівними, позитивними, взаємно дбайливими та дуже чуттєвими. Якщо погода вас влаштовує, а здоров’я не турбує, можна вирушати на відпочинок усією родиною.

Близнюки

Турбота і співчуття сьогодні важливіші за слова. Близнюки, які зробили ставку на своє красномовство, програють: їх дотепні зауваження можуть бути не почуті опонентами або гідно оцінені.

Якщо ви не можете відмовитися від обміну думками і боїтеся зачахнути без людського суспільства, підтримуйте бесіди на теми домашніх подій, національних традицій, сімейних цінностей. Можна займатися облаштуванням побуту, наведенням затишку, закупівлею продуктів. Найважливіші справи перенесіть на ранкову годину.

Рак

Якщо ви типовий Рак, сьогодні ваш день. Не звертайте уваги на підступи недоброзичливців: вас їм не дістати. Головною перевагою дня є стабільне подійне та емоційне тло, що сприяє вільному розкриттю вашого природного потенціалу.

Якщо ви надаєте великого значення контактам з дітьми, батьками, коханою людиною, соратниками по творчості, починайте спілкування в першій половині доби. Інтуїція, якою ви користуєтеся сьогодні, віртуозно підкаже вам потрібний стиль поведінки.

Лев

Сьогодні, як співається у пісні, найважливіше погода у будинку. Щастя сімейного клану набуває пріоритету над індивідуальними проблемами. Всім без винятку Левам — і чоловікам, і жінкам — на цей час важливо залишатися повноправними господарями своєї території.

Захищайте та упорядковуйте свої володіння. Якщо ви ще не звикли до цієї ролі, час краще вжитися в неї. Не виключено, що саме сьогодні ви знайдете щось привабливе в ідеї бути лідером у вашій родині.

Діва

Без підтримки (особливо емоційної) ви сьогодні не залишитеся. Серед оточуючих людей обов’язково знайдеться хоча б один, хто вас розуміє. Не виключено, що встановиться міцна гармонія між вашими кровними родичами та духовними однодумцями.

Це чудовий час для інтуїтивних рішень: у більшості випадків саме вони виявляться найвірнішими. Однак завдяки народженню під знаком Діви ви можете не довіряти власним відчуттям та постійно порівнювати підказки інтуїції з доказами розуму.

Терези

Обставини цього дня дозволяють Терезам упорядкувати їхні фінансові справи. Вирішуйте самі, чи варто вам зробити для цього необхідні покупки або заощадити гроші на чорний день. Ви не пошкодуєте про витрачені кошти, якщо сьогодні купите предмети домашнього вжитку, подарунки для близьких, напої, музичні записи, вироби зі шкіри.

Також ця доба допоможе вам внести трохи більше гармонії у свій душевний світ та стабілізувати важливі стосунки. При цьому особливу увагу приділіть кровним зв’язкам та інтимним контактам.

Скорпіон

Звільняйтесь від зайвої скутості, сьогодні вона буде недоречною. Події розгортаються вам найкращим (за цих обставин) чином, і цим обов’язково необхідно користуватися. Не соромтеся своїх релігійних поглядів, ви можете знайти духовного брата чи сестру далеко від батьківщини.

Це чудовий час для Скорпіонів, занурених у любовні переживання. Сміливо запрошуйте об’єкт своїх симпатій на побачення: ви будете на висоті і природно візьмете ситуацію під свій особистий контроль.

Стрілець

Стрільці сьогодні виграють, якщо трохи стримають свою активність. Підлаштовуйтесь під ситуацію, не претендуючи на роль лідера. Не повчайте інших і не командуйте ними: в результаті важливі для вас відносини можуть бути зіпсовані.

Натомість частіше цікавтеся душевним станом дорогих вам людей, їх уподобаннями, походженням, далеким минулим. Це непоганий момент для позбавлення від внутрішніх страхів, що глибоко укорінилися (наприклад, від страху боргів, залежностей, любовної невдачі).

Козоріг

Найважчий етап вами пройдено. Насолоджуйтесь суспільством близької людини, визнанням публіки, відмінними перспективами, що відкриваються. Якщо напередодні ви припустилися помилки і поставили свій союз під загрозу, виправляйте положення якомога раніше.

Майбутнє вашого подружжя сьогодні багато в чому залежить від емоційної єдності. Справжніми щасливчиками стануть Козороги, яких також пов’язують з їхніми супутниками життя далекі непрості цілі та дружні стосунки.

Водолій

Здійснюйте вчинки з наказу серця. Раціоналізм і голий розрахунок сьогодні будуть вірною дорогою в безвихідь. Чим раніше ви це усвідомите, тим менше перешкод зустрінете на своєму шляху. Гарантія успіху в цей час — почуття, що йдуть з глибини душі (любов, турбота, прихильність, співпереживання).

Внутрішня врівноваженість сприятиме зовнішньому налагодженню відносин, допомагатиме позбавленню застарілих страхів і недуг. Багатьом Водоліям доля надає шанс виконати свій обов’язок перед батьками.

Риби

Риби сьогодні оточені невидимим ореолом удачі, але не надто активні. Це чудовий час для відпочинку. Можна повністю розслабитися, вдатися до лінощів і неробства, насолодитися любовним успіхом. Якщо ви творча особистість, то аж до вечора вас супроводжуватиме натхнення (наприклад, музичне чи поетичне).

Якщо ви не любите самотності, то чудово проведете час у компанії наставника, авторитетної людини, мандрівника, людини здалеку. Вам принесе велике задоволення контакт з дитиною.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *