У Кам’янському відбулося засідання штабу щодо опалення у місті

Сьогодні вранці у Кам’янському відбулося чергове засідання штабу з підготовки міста до зими. Керував роботою штабу мер Андрій Білоусов.

Як доповіли представники комунальних служб, наразі теплоносій подано 30% споживачів. Середня температура теплоносія близько 50 градусів. Андрій Білоусов поставив завдання повністю завершити всі роботи до кінця наступного тижня та працювати у цей період без вихідних.

Великою проблемою залишаються пориви теплотрас. Вони усуваються протягом доби у робочому порядку. Також мер вимагає особливої ​​уваги приділяти безперебійному теплопостачанню шкіл, дитсадків та лікарень.

Також проблемою для опалення є нинішні віялові відключення електрики. Наразі комунальники Кам’янського офіційно звернулися до обласної влади з проханням не відключати об’єкти критичної інфраструктури. Енергетики повідомляють, що вже розробили графік відключення у Кам’янському, оприлюднять його найближчим часом.

У Єдиній диспетчерській службі повідомили, що скарг від містян на відсутність опалення поки не надходило, натомість надходить маса нарікань на постійні відключення електроенергії.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *