Головне підприємство Кам’янського змінило вивіску

Два-три місяці тому ми писали про вивіску, встановлену на центральній прохідній Каметсталі, колишнього ДМК. Тоді ми зазначили, що вивіска не тільки не відповідає нинішньому дню – вона була російською мовою, там було написано, що це – Дніпровський меткомбінат і є частиною корпорації «Індустріальний союз Донбасу», хоча підприємство вже отримало нову назву Каметсталь та нового власника – групу Ахметова-Новинського “Метінвест”.

Сама вивіска була в жахливому стані – букви обсипалися, фон був схожим на щось страшенно подряпане. І тепер ситуація змінилася – центральну прохідну прикрашає нова вивіска, з написами «Метінвест» і «Камет-Сталь».

Може, компанія Ахметова-Новинського сама вирішила навести зовнішній вигляд прохідної в порядок, може наша публікація (а її читали керівники меткомбінату, це достовірно на 100%) подіяла, але результат очевидний – тепер зовнішній вигляд головного входу на підприємство відповідає сьогоднішнім реаліям. Звичайно, трохи шкода прощатися з найменуванням, яке знали десятки тисяч кам’янчан, але що поробиш – бізнес є бізнес, і події йдуть своєю чергою. Залишається тільки сподіватися, що Ахметов не продаватиме комбінат новому власнику, бо чутки ходять різні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *