На Каметсталі почав працювати тепловоз-переселенець

Про це повідомили на підприємстві.

«Потужна праця колективу Каметсталь є опорою української економіки. І складається вона з маленьких виробничих перемог у кожному підрозділі і на кожному робочому місці. Залізничники підприємства напередодні свого професійного свята ввели в експлуатацію потужний тепловоз ТЕМ 7.

Маневровий тепловоз має потужність 2000 кінських сил. Для порівняння: аналогічний параметр у його сталевого «колеги» ТЕМ 2 складає 1200 кінських сил. Тож робота нового локомотива розширює можливості залізничників металургійного комбінату щодо перевезення великовагових вантажів – наприклад, доменного шлаку або готової металопродукції.

Для запуска і стабільної роботи відновленого ТЕМ 7 були придбані нові акумуляторні батареї європейської якості. Фахівці цеху ремонту управління залізничного транспорту Каметсталі встановили їх та провели технічне обслуговування.
У тепловоза, який цими днями став до роботи на залізничних коліях комбінату, – своя історія. До війни він працював на легендарній Азовсталь і, віримо, що після

Перемоги обов’язково повернеться на рідне підприємство. Напередодні російського вторгнення локомотив був направлений на Запорізький тепловозоремонтний завод – для проведення капітального ремонту. Через вимушену зупинку маріупольського активу після ремонту тепловоз змінив «місце дислокації» на Каметсталь, де він служитиме для транспортування вантажів, а наші залізничники, в свою чергу, добре потурбуються про його належний технічний стан», – йдеться уповідомленні.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *