У Кам`янському обговорили проблему безробіття населення

В Кам`янському міському центрі зайнятості відбулась нарада за участі представників військової адміністрації та міської влади.
Війна спричинила падіння економіки України, а з цим і зростання безробіття серед населення. Тому Уряд запропонував механізм залучення всіх, хто тимчасово втратив роботу, до «Армії відновлення» країни через виконання ними суспільно-корисних робіт, які будуть оплачені щонайменше на рівні мінімальної заробітної плати.
В Кам`янському міському центрі зайнятості відбулась нарада за участі представників військової адміністрації та міської влади. Під час зустрічі сторони обговорили механізм реалізації програми та окреслили питання співпраці.
Начальник відділу економіки та аграрного розвитку Кам`янської військової адміністрації Наталія Полішко запевнила: «Найближчим часом військовою адміністрацією буде розглянута можливість прийняття відповідного рішення з переліком потрібних суспільно-корисних робіт, що виконуватимуться в умовах воєнного стану для відбудови інфраструктури та економіки країни».
У свою чергу, начальник відділу взаємодії з роботодавцями центру зайнятості Вікторія Карлова зазначила, що фахівці служби зайнятості готові долучити працездатних безробітних до участі в програмі виконання суспільно-корисних робіт для міста та громади.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *