Кам’янчанка здобула “срібло” на Чемпіонаті Європи з карате

Закінчився 19-й відкритий чемпіонат Європи, який відбувся 5-6 листопада 2022 року в Польскому місці Мисловіце.

Нашу країну та Кам’янське, у складі Дніпропетровської обласної федерації, представляли учні Кам’янської федерації Кіокушин карате Почапська В., Пензякова А., Осіпік Я., Кондюк Д. та Парлах І. (тр.Удовицький). Попри війну в країні, повітряні тривоги та сирени спортсмени пройшли великий шлях з підготовки та гідно виступили на змаганнях. На татамі їм довелося зустрітися з каратистами з Венгрії, Молдови, Германії та Польщі.

Чемпіонат був потужним як за складом, так і кількістю учасників, так і за рівнем підготовки спортсменів. За результатами змагань перемогу здобула Почапська Вероніка (вона провела 3 бої ), яка посіла 2 місце в категорії Kumite Girls 14-15 years old, +60kg та стала срібною призеркою Європи! Кондюк Дарью, Осіпіка Ярослава та Парлах Ілону вітаємо з дебютним виступом на чемпіонаті Європи!

Також дуже технічно виступила у розділі куміте наша наймолодша зірочка-Пензякова Аліна. І хоча вони не зайняли призові місця, але здобули досвід та проявили неабияку силу волі та духу! Головні перемоги у вас попереду!!!! Вітання батькам, переможиці та тренеру! Велика подяка міському голові Білоусову А. л., управлінню молоді та спорту міської ради та батькам за віру в наших спортсменів, всебічну підтримку та поміч в організації поїздки талановитих дітей на чемпіонат Європи! Україна непереможна, бо в нас такі діти: наполегливі, цілеспрямовані, сильні духом та сміливі!

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *