Categories: Події

Надзвичайні події, що трапилися у Кам’янському минулого тижня

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили  25 оперативно-рятувальних виїзди, з них: 16 разів на пожежі, з яких два в іншому районі виїзду; 5 разів на допомогу населенню та екстреним службам; 4 рази на інформацію не підтвердилась. За минулий тиждень врятовано 3 особи, загиблих та травмованих не було.

 

Серед основних надзвичайних ситуацій, які трапились на території міста Кам’янське.

1 листопада близько о пів на четверту дня  надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Івана Сірка. На місце виклику було направлено черговий караул 8 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю та після проведення розвідку було встановлено, що горить дах та майно в трьох одноповерхових окремо розташованих допоміжних спорудах (сараях). За допомогою подачі одного ствола “Protek” о 15 год. 57 хв. дана пожежа була ліквідована. Вогнем під час пожежі пошкоджено домашнє майно та дах на площі 20 м2. Загиблих та травмованих на події не було. Загалом для ліквідації пожежі було задіяна 1 одиниця техніки та 7 чоловік особового складу. Причину пожежі встановлюють слідчі Національної поліції.

5 листопада близько сьомої години вечора надійшло повідомлення про горіння в електрощитку одного з житлових будинків по вулиці Дмитра Яворницького. На місце події було направлено черговий караул 7 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю та після проведення розвідки було встановлено, що на сходовій клітині 4-го поверху в під’їзді житлового будинку горіли запобіжники та електродроти в електрощитку на загальній площі 1 м2. Дана пожежа була ліквідована до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів мешканцями будинку. Загиблих та травмованих на події не було. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції.

 

 

Олена

Recent Posts

У Кам’янському відбувся легкоатлетичний пробіг

Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському на набережній Лівого берега відбувся…

4 години ago

Роботи з благоустрою, виконані у Кам’янському цього тижня

Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за  період з 10.05.2024 по 17.05.2024 було…

8 години ago

Посилення Дніпропетровської ТЦК: офіційний коментар

Вчора мережею почала ширитися інформація про те, що нібито 18 травня до Дніпропетровської області прибудуть…

10 години ago

У Дніпрі затримали грабіжника

Поліцейські Дніпра повідомили про підозру чоловіку, який вчинив грабіж на вулиці міста. Зловмисник, побачивши смартфон…

10 години ago

На Дніпропетровщині чоловік вдарив цеглиною односельця

Поліцейські затримали 36-річного жителя, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю. Нападник під час конфлікту схопив…

11 години ago

Роки війни і День музеїв у Кам`янському

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день музеїв.  Його…

11 години ago