Зірка гурту Duran Duran хворий на рак

Колишній гітарист Duran Duran Енді Тейлор повідомив, що бореться із раком простати. Музикант мав возз’єднатися зі своїми колишніми колегами по групі, включаючи Саймона Ле Бона та Роджера Тейлора, у Залі слави рок-н-ролу у суботу.

Однак Тейлор був змушений відмовитися в останню хвилину після того, як лікарі порадили йому не їхати до США. Це було би вперше за 17 років, коли Тейлор з’явився на одній сцені разом із гуртом.

Ділячись новинами на заході, Ле Бон сказав:

«Чотири роки тому в Енді діагностували рак простати четвертої стадії».

 

Потім Ле Бон прочитав частину листа Тейлора, в якому той написав: «…моя щира повага всім вам за те, що було, за приголомшливу кар’єру, а також за те, що поділився тим, що сталося зі мною».

Також у листі йдеться, що Тейлор трохи більше чотирьох років тому дізнався про свій діагноз – метастатичний рак простати 4-ї стадії. Він додав, що нещодавно отримав лікування, яке «дозволило [йому] просто хитатися».

 

«Хоча мій нинішній стан не становить безпосередньої загрози для життя, ліків немає. Нещодавно я почував себе добре після дуже складного лікування, що продовжує життя, доки приблизно тиждень тому я не зазнав невдачі, і, незважаючи на виняткові зусилля моєї команди, я мав бути чесним у тому, що як фізично, так і морально я хворий», – сказав він.

Нагадаємо, що Тейлор залишив Duran Duran в 1986 році, а потім повернувся в 2001 році. Після участі в записі альбому гурту Astronaut 2004 року він знову пішов у 2006 році.

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *