Прогроама розвитку ООН впроваджує програму відновлення і розбудови миру на Дніпропетровщині

Інформація надана відділом з комунікації Кам’янської міської ради.
Програма розвитку ООН ( ПРООН), в Україні з 2015 року,спільно з трьома партнерськими агентствами ООН у співпраці з Урядом України впроваджує Програму ООН із відновлення та розбудови миру, розроблену спеціально для постраждалих від конфлікту територій на сході України. Програма зосереджена на головних пріоритетних потребах у стабілізації, розвитку миру,економіці та управлінні.
Після початку повномасштабної війни у лютому 2022 року та відповідного збільшення нагальних потреб у громадах, що постраждали від бойових дій,транзитних громадах і громадах, що приймають найбільшу кількість внутрішньо-переміщених осіб, збільшено підтримку для подолання негативного впливу війни, та поширено спектр діяльності на регіони України, одним із ключових з яких є Дніпропетровська область.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Колісніченко сьогодні, 8 листопада, в приміщенні Кам’янської міської ради провела робочу зустріч представників місцевої влади,місцевих активістів та неурядових організацій, представників від поліції та ДСНС з фахівцем із мобілізації громад Михайлом Кареліним та Наталією Осипенко- спеціалістом з фіскальної децентралізації ПРООН .
Мета зустрічі – інформування про заплановану діяльність програми ООН у Кам’янській громаді, налагодження партнерських стосунків,координація спільних зусиль в умовах війни для реагування та пом’якшення причин і наслідків конфлікту.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *