Жителька Дніпра опинилася у лікарні через батончик

28 жовтня «Дніпро Оперативний» повідомляв про жительку Дніпра, яка  з’їла батончик “Eat me” разом із металевим уламком, який був у ньому. В результаті містянка опинилася у лікарні.

Рентген показав уламок розміром 3 мм у її шлунку.  8 листопада редакції стали відомі подробиці від компанії «Нові продукти України».

ТОВ «Нові Продукти Україна» заявило про те, що проводить власне внутрішнє розслідування разом із виробником продукції EatMeTM. Офіційних висновків перевірки поки що немає, як і підтвердження технічної можливості на сьогодні потрапляння будь-яких сторонніх предметів до енергетичних батончиків EatMeTM.

У той же час продукція торгової марки «EatMe» має всі необхідні сертифікати і в процесі виробництва проходить суворий контроль якості з використанням найсучаснішого обладнання, в тому числі високотехнологічного сучасного обладнання, що дозволяє виявити навіть мікрочастинки металу та іншої ланки елементів, що не належать до складу продукту, і автоматично відбраковує таку продукцію з неможливістю повторного її потрапляння до лінії. Цей процес автоматизований та виключає людський фактор.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *