Гороскоп на 9 листопада 2022 року

Овен

Енергія, якою обдаровані від природи всі Овни, сьогодні повинна поєднуватися з високою тактичною гнучкістю. Від вашої сміливості не буде ніякого толку, якщо ви не вмієте враховувати нюанси обстановки.

Вчасно помічати вимоги обставин, що змінилися, і підлаштовуватися до них буде особливо важливо, якщо ви перебуваєте в далекій дорозі, в іншій країні, серед шанованих вами людей або маєте намір дати особистий приклад своїм учням. У цю добу не бажані дрібні хірургічні операції, крім невідкладних.

Телець

Ваше особисте життя сьогодні навряд чи буде нудним. Можливі сварки через дрібні непорозуміння (наприклад, через те, що хтось із вас двох не надав іншому вчасно звичний невеликий знак уваги). Не роздмухуйте з мухи слона і вчасно гасіть конфлікт, що зароджується, тоді все буде в повному порядку.

В цей час рекомендується проявити обережність в заняттях будь-яким видом спорту. Поведінка дітей може бути примхливою. Практичні Тельці-бізнесмени можуть проявити схильність до дрібних ризикованих експериментів.

Близнюки

Ваша чарівність сьогодні не завжди захищає від несподіваних проблем. Вони можуть підстерегти вас у власному будинку, в офісі, в будь-якій установі. Не варто викликати додому лікаря, сантехніка чи іншого фахівця, якщо ваша ситуація не відноситься до розряду безвихідних.

Близнятам, які дорожать миром і спокоєм в сім’ї, краще не сваритися з домочадцями і не провокувати на конфлікт супутника життя. Гостре ділове суперництво може зробити більш напруженими ваші відносини з бізнес-партнерами.

Рак

Ракам не завадить подвоїти свою природну обережність. Це особливо важливо для тих представників знаку, які сьогодні знаходяться в роз’їздах, мають справу з технікою, інструментами і ліками, тісно контактують з тваринами, вступають у взаємодію з іноземцями.

Не рекомендується грубо з’ясовувати стосунки з повсякденним оточенням (колегами, близькими родичами, попутниками). Якщо вам належить термінова робота, не дратуйтеся. Проявіть побільше винахідливості, гнучкості, скрупульозності.

Лев

Сьогодні не рекомендується поспішність в рішеннях, особливо в покупках. Не варто купувати без крайньої необхідності дрібні інструменти, техніку, спорядження, лікарські препарати, екзотичні харчові добавки.

Фінансові експерименти відкладіть на інший день (особливо якщо в цей момент ви обмежені в коштах і рахуєте кожну копійку). У харчуванні бажана розумна стриманість. Переживання через дрібниці, навіть незначні, в цей час здатні зіпсувати багатьом Левам травну систему.

Діва

Відмовтеся від нових справ: в поспіху занадто легко взяти невірний напрямок. Сьогодні у вас будуть віднімати багато душевної і фізичної енергії побутові проблеми, процеси лікування, завдання технічного характеру. Уникайте дратівливості.

Діви, народжені у вересні, в цей день особливо гостро реагують на неблагополучні зовнішні впливи і до того ж схильні сильно переживати за допущені ними помилки. Результатом може стати нервовий зрив, домашній скандал, травма, збій в травленні.

Терези

Повне неробство Терезам сьогодні протипоказане: нереалізована енергія може стати причиною незрозумілого внутрішнього занепокоєння або загострить нездужання. Присвятіть день дрібній рутині. Наприклад, займіться окремими нюансами лікувального процесу або підключіться до офісних буднів.

Щоб ваша душевна рівновага і бездоганна зовнішність не постраждали, не перепрацьовуйте, залиште брудну роботу іншим. Не приймайте близько до серця технічні проблеми, ідеологічні суперечки та інші перипетії чужого буття.

Скорпіон

Відносини Скорпіонів з діловими партнерами і спонсорами сьогодні можуть виявитися не дуже задовільними. Проблеми з документами здатні негативно відбитися на людських взаєминах з однодумцями.

Не надавайте занадто великого значення миттєвим настроям і спонтанним імпульсивним вчинкам: швидше за все, це тимчасове обурення обстановки, а не катастрофа. Варто почекати з планами, спрямованими на модернізацію технічного парку або реконструкцію охоронної системи.

Стрілець

Сьогодні не найкращий день для стратегічних рішень. Стрільці, які прагнуть до кар’єри і небайдужі до своєї професійної репутації, повинні постійно пам’ятати про високу ймовірність зривів і промахів.

Не виключено, що причиною помилки стане гнів, нездужання, поспіх, відсутність зосередженості. Відпрацьовуйте тактичні прийоми, вдосконалюйте свою майстерність в окремих вузьких областях. Намагайтеся не псувати відносини з начальством, не ляскайте дверима під впливом хвилинного припливу дратівливості.

Козоріг

Протягом усього дня Козороги будуть стикатися з явними або прихованими перешкодами. Багато хто з досадою виявлять у своїй бочці меду ложку дьогтю. Якщо у вас є таємний ворог, сьогодні він не втримається від бажання насолити вам, залишаючись за лаштунками.

У спілкуванні з іноземцями (особливо ріднею, діловими партнерами, представниками чоловічої статі) можливі неприємні несподіванки. Кращим способом впоратися з ускладненнями будуть гнучкість, спритність і ретельність опрацювання кожної практичної деталі.

Водолій

Для Водоліїв це день виявлення і викорінення недоліків. Саме час виявити осередки поразки і безжально від них позбутися. У медичній сфері вам може знадобитися невелика хірургічна операція. У діловій сфері не дозволяйте процвітати в своїй фірмі дрібному шкідництву.

Якщо для вас важливі особисті взаємини, сьогодні варто досконально розібратися в їх найбільш дратівливих, хворобливих моментах. Не закривайте очі на фінансове підґрунтя свого роману, особливо службового.

Риби

Чутливим Рибам сьогодні доведеться заздалегідь змиритися з дратівливістю своїх партнерів. Не виключено, що представники вашого знака піддадуться допитливому допиту, їдкій критиці або стануть об’єктом праведного гніву. Партнерство може набути відтінку конкуренції.

На щастя, будь-які емоційні спалахи в цей день короткочасні, а вчинки не мають далекосяжних наслідків. Вам ніщо не загрожує, якщо ви вмієте спритно ухилятися від випадкових ударів і добре контролюєте власні емоції.

Margaret

Recent Posts

Плавчиня з Кам’янського нестиме Олімпійський вогонь у Франції

Плавчиня з Кам’янського, 15-річна Тетяна Афанасьєва, буде однією з чотирьох факелоносіїв, які 29 травня візьмуть…

6 хв. ago

На Дніпропетровщині під час пожежі загинув чоловік

14 травня, о 15:02, на Береговій села Кудашівка Криворізького району, виникла пожежа. По прибуттю до…

36 хв. ago

У Дніпрі чиновника спіймали на хабарі

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру начальнику одного із відділень Регіонального офісу…

1 годину ago

У Дніпрі на літній кухні вибухнув газовий балон: постраждала жінка

У неділю, 12 травня, близько 6:00 у Дніпрі на вулиці Кипучій в одному з будинків…

1 годину ago

Де в Кам’янськом вимкнуть світло сьогодні, 15 травня

Про це повідомляє АТ “ДТЕК Дніпровські електромережі”. У зв’язку з виконанням профілактичних робіт у середу,…

1 годину ago

У Дніпрі підліток отруївся алкоголем і потрапив до реанімації

12 травня у Дніпрі на Монастирському острові поблизу кафе четверо підлітків знаходилися в стані алкогольного…

1 годину ago