Гороскоп на 10 листопада 2022 року

Овен

Смаки і бажання партнера сьогодні в центрі уваги. Але одного люб’язного жесту з вашого боку буде недостатньо. Навіть якщо він ефектний, щирий, витончений і оригінальний, людина може витлумачити вашу позицію перекручено.

Щоб ваші дії не були зрозумілі з точністю до навпаки, підкріпіть свій вчинок листом або словесним поясненням. У найкращому становищі опиняться березневі Овни: їм буде простіше, ніж іншим представникам знака, знайти старі добрі слова, що йдуть від самого серця.

Телець

Для Тельців, особливо жінок, сьогодні важливий ранковий відпочинок. Друга половина дня може виявитися періодом приємних клопотів. Можливо, вам доведеться тісніше звичайного контактувати з іншими жінками, готувати їжу, займатися сервіровкою столу, обговорювати або забезпечувати специфічні дамські потреби.

Косметичні процедури в цей час не повинні ставати шкідливими для здоров’я, особливо для шкіри. У меню рекомендується включити вишукані солодощі (фрукти, повітряний торт).

Близнюки

Чим ближче вечір, тим більш позитивним і романтичним буде ваш настрій. Жінки, народжені під знаком Близнюки, в кінці дня стануть подвійно привабливі для представників сильної статі завдяки своїй зовнішній чарівності, а також ерудиції, розвиненому інтелекту.

Будь-який натяк на суперечку вони сьогодні швидко і непомітно перетворять в милу бесіду з елементами флірту. Друга половина доби ідеальна для любовного побачення, творчого заняття, культурного заходу, головне, щоб поруч з вами хтось був.

Рак

Сьогодні посилюється любов кожного Раку до рідного гнізда. Особливо явно будуть тяжіти до нього жінки, які створили красу і затишок в домі власними руками. Стережіться: з вашого упорядкованого маленького світу вас може несподівано вирвати непередбачена подія.

Ви можете не встояти перед запрошенням в дружню компанію або перед можливістю випробувати свіжі відчуття. Порада зірок така: якщо ви не готові до пригод, залишайтеся на знайомій вам території, це зараз найбільш приємно і безпечно.

Лев

День сприятливий для світських і родинних візитів, для прогулянок в приємному суспільстві, для поїздок по красивих місцях. Якщо ваші відносини з близькою ріднею залишають бажати кращого, залагодити справу допоможе невелика люб’язність або вишуканий подарунок.

Всім Левам, в першу чергу жінкам, перед виходом в люди сьогодні буде корисно зайвий раз поглянути в дзеркало. Якщо в кінці дня вам належить участь у відповідальному заході, без жалю витратьте дорогоцінні ранкові години на відвідування салону краси.

Діва

На початку дня не піддавайтеся неприємним спогадам, це не зробить ваш характер кращим. Друга половина доби сприятлива для придбання ласощів, красивих речей, вишуканих подарунків, стильних деталей інтер’єру. Можна витратити частину накопиченого на музичні записи, твори мистецтва, театральні квитки.

Представницям прекрасної статі, народженим під знаком Діви, сьогодні не завадить виділити частину коштів на відвідування модного ательє або салону краси, на придбання косметики та парфумерії.

Терези

Цей день розкриває кращі якості Терезів, особливо жінок. Чоловіки цього знака особливо матимуть потребу у жіночому суспільстві. Вересневі Терези сьогодні можуть виявитися трохи примхливими і непередбачуваними, але навіть їх екстравагантність виглядатиме чарівно.

Найкращий момент для вашої появи на публіці — друга половина доби. Якщо не хочете зіпсувати сприятливе враження про себе, не будьте надто наполегливі, гнівливі, ревниві, знайте собі ціну. Непристойні пропозиції відхиляйте м’яко і дотепно.

Скорпіон

Сьогодні основне завдання будь-якого Скорпіона — вчасно змінити стиль своєї поведінки. Ті з вас, кому вдасться органічно вписатися в обставини другої половини доби, будуть відчувати себе чудово.

Це прекрасний час для таємних захоплень естетичного плану, а також для приватних любовних зустрічей. Якщо ви щасливі в шлюбі, уникайте галасливих компаній і зайвої демонстративності почуттів. Вечір ідеальний для усамітненого романтичного побачення, що реконструює перші місяці вашої пристрасті.

Стрілець

Ранок буде тримати багатьох Стрільців в напрузі, в цей період важливо не допустити перевитрати сил. Зате друга половина дня дозволить розслабитися і знову знайти звичний позитивний погляд на життя. Саме в цей час ви можете дати волю своїм естетичним пристрастям, любовним почуттям, дружнім уподобанням.

Можливо, сьогодні ви нарешті зважитеся сказати про свою симпатію або приймете чиюсь нестандартну пропозицію. Не виключено, що в компанії ви несподівано зустрінете колишнього партнера.

Козоріг

Залежно від обставин Козороги сьогодні можуть прагнути до зовнішньої привабливості, до стильного і затишного будинку, до вигідних зв’язків в жіночому суспільстві. Яку б конкретно мету ви не переслідували, не переступайте рамок хорошого тону і незмінно демонструйте бездоганний смак.

Якщо ви народжені в грудні, постарайтеся краще володіти собою в непередбачених обставинах. Інакше створене вами ідеальне враження буде зруйноване вашою ж нервозністю, владністю, ревнощами або екстравагантністю.

Водолій

Вранці не будуйте планів, пливіть за течією. У другій половині дня відчуття втоми і тупика немов рукою зніме. Саме в цей час варто відновлювати знайомства, домовлятися про зустрічі, вибирати маршрути, аксесуари, красивий антураж.

Від пропозиції, зробленої сьогодні, краще не відмовлятися. Можливо, ви знову знайдете втрачене любовне щастя або зустрінете людину своєї мрії. Не забудьте підкреслити індивідуальну родзинку в своєму вигляді, вона надасть вам особливу чарівність.

Риби

Взаємне роздратування сьогодні здатне перейти в не менш сильну взаємну зацікавленість. У другій половині дня стане вельми прозорою грань між романтичним залицянням і еротичним потягом.

Красива вишукана обстановка і незвичайні обставини непереборної сили можуть підлити олії у вогонь, прискорюючи процес зближення. При цьому жінкам Рибам вдасться поєднати в своєму іміджі романтику, екстравагантність і чуттєвість (зрозуміло, якщо вони самі цього захочуть).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *