Зруйноване дронами депо «Нової Пошти» у Дніпрі: ситуація з посилками

У середу, 9 листопада, росіяни безпілотниками атакували Дніпро. П’ять «Шахедів» збили сили ППО, проте 3 безпілотники-камікадзе влучили у логістичний об’єкт у місті. Постраждали чотири співробітники підприємства.

Як виявилось, цивільний об’єкт, в який поцілили вороги, – це депо «Нової пошти», яке майже цілком зруйноване. У компанії прокоментували ворожу атаку. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на пресслужбу «Нової пошти».

«Сьогодні вночі внаслідок атаки дронами зруйновано одне з наших депо у Дніпрі. На жаль, чотири співробітники отримали серйозні травми й наразі перебувають у лікарні. Усі клопоти, турботу та витрати щодо лікування та реабілітації наших колег – взяли під свій контроль.

Дякуємо лікарям, рятувальникам та іншим службам за швидку реакцію та допомогу.

Приміщення зазнало значних пошкоджень: обладнання та майже всі посилки, які знаходились у приміщенні, знищено. Незабаром ми зв’яжемося з кожним клієнтом, чия посилка згоріла, щоб надати інформацію про компенсацію.

Посилки, що вціліли, будуть доставлені вчасно, адже наша ціль – безперебійність та швидкість доставки. Навіть у надзвичайних умовах, таких як зараз.

Нас не зупинити», – зазначили у «Новій пошті».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *