Гороскоп на 11 листопада 2022 року

Овен

Уміння правильно поводитися — найкраща гарантія успіху, причому дане правило не матиме винятків в будь-яких ситуаціях. Овни в цей день повинні пройти загальний курс світського виховання або освіжити свої знання в цій області. Сьогодні чудовий день для вечірок, відвідування елітних закладів, святкових урочистостей.

Його можна сміливо вибирати для укладення шлюбу або для заручин (особливо якщо ви маєте намір пов’язати своє життя з людиною іншої культури, віри, походження, світогляду).

Телець

Зовнішня гармонія сьогодні не менш важлива, ніж внутрішня. Приємне суспільство, люб’язні помічники, стильні і красиві речі будуть стимулювати Тельців на відновлення миру у взаєминах або на створення чогось корисного.

Вам буде важко втриматися від того, що будь-яким чином полегшує ваші буденні заняття, піднімає вам настрій, прикрашає життя, підкреслює достоїнства вашої зовнішності. Якщо ви переживаєте смугу фізичних нездужань, частіше гуляйте або провітрюйте приміщення.

Близнюки

Сьогодні прекрасний день для розвитку романтичних відносин. Багато Близнюків знайдуть в них нові грані, які додатково підтвердять правильність їх початкового вибору. З самого ранку будьте у відмінній формі: можливо, вас кудись запросять.

Це вдалий час для участі в спільних розважальних заходах. З дітьми, особливо дівчатками, будьте ласкавішими: сьогодні вони потребують вас як люблячого друга або мудрого наставника. Виховуйте в них допитливість, витончені манери, естетичне чуття.

Рак

Важко придумати кращий день для сімейного обіду або вечері. Про домашні чвари на час забудьте, принципові конфлікти згладжуйте. По відношенню до своїх і чужих будьте сьогодні однаково справедливі, тактовні, уважні.

Надмірно старанним Ракам зірки не рекомендують займатися брудною, нудною, нетворчою роботою. Це гарний час для прикраси житлового простору, створення в ньому романтичної атмосфери. Можна запрошувати в будинок сторонніх людей: їм сподобається стиль вашого житла.

Лев

Сьогодні обставини сприятимуть Левам у будь-якій ситуації. Де б ви не опинилися, ви будете чарівним співрозмовником і бажаним гостем. Поринайте з головою в світське життя, любовні справи, літературну творчість.

В цей час ви можете сміливо йти на поводі у подій, все одно опинитеся в потрібний час в потрібному місці. Це прекрасний день для відновлення відносин з однодумцями або з партнером по шлюбу, особливо якщо в основі такого зближення лежить ідея справедливості.

Діва

Сьогодні можна очікувати поправки матеріальних справ. Практицизм, властивий Дівам, не доводьте до абсурду: вашою головною цінністю будуть не товари, купюри і банківські рахунки, а знання і широкі зв’язки.

Можливо, поруч з вами знову опиняться впливові люди, здатні підтримати вас фінансово або морально. Не виключено також, що зайві гроші у вашому гаманці заведуться завдяки прямій удачі. Ви можете отримати бонус, купуючи інтелектуальний продукт, або купити зі знижкою красиву стильну річ.

Терези

Ідеальний час для задоволення ваших особистих потреб, якими б вони не були. Ви відмінно виглядаєте, ваша краса вдало поєднується з високим інтелектом і широтою поглядів. Швидше за все, ви будете постійно отримувати компліменти і знаки уваги.

Переважна більшість Терезів сьогодні потребує перш за все кохання, вишуканого оточення, гармонійних відносинах. Це прекрасний момент для налагодження особистого життя, вдосконалення іміджу, розширення кругозору, вільного розкриття творчих задатків.

Скорпіон

Найгірший вчинок, який сьогодні може зробити Скорпіон, — грубо зруйнувати романтичну чарівність відносин. Вміння слухати в цей час так само важливе, як і вміння говорити.

Не перебивайте співрозмовника і не вживайте занадто сильних виразів для опису своїх почуттів. Не варто відкривати душу до дна, залиште собі право на маленький особистий секрет. Побачення буде чудовим, якщо ви вмієте створювати і цінувати красу, а також відрізняєтеся вихованістю, дипломатичністю, врівноваженістю.

Стрілець

Свою удачу ви сьогодні швидше за все знайдете в дружній компанії або в суспільстві коханої людини. Грубих примітивних розваг в цей день краще уникати. Вам сподобається перебування в престижному упорядкованому місці, в групі цікавих людей, в списку віп-персон.

Чоловік Стрілець може несподівано закохатися в ту, яку вважав просто другом. Це відмінний день для участі в спільних з друзями починаннях. Багатьох представників знака буде надихати присутність друзів, шанувальників, фанатів.

Козоріг

Підтвердити щирість своїх почуттів вам сьогодні не складно. Надайте об’єкту своїх симпатій додаткову послугу (наприклад, забезпечте корисною інформацією). Якщо він зрозуміє, що виглядає в ваших очах найкращим і єдиним, вважайте, що ви вже виграли.

Уникайте нав’язливості і натиску: подібна стратегія дасть зворотний ефект. Козорогам, для яких найважливішими є сімейні справи і подружні стосунки, зірки радять поводитися зі своїми близькими якомога більш чемно і попереджувально.

Водолій

День відкриває вам дорогу до любовного успіху, захоплюючого спілкування, розширення можливостей, творчих знахідок. Вам принесе велике задоволення участь в будь-якій креативній акції (наприклад, в презентації, в художній виставці).

Увечері можна сміливо вирушати в гості або в нічний клуб. Початок далекої подорожі буде чудовим і залишить у вас масу позитивних вражень. Втім, Водолії, які сьогодні повертаються на батьківщину після тривалої відсутності, будуть не менш щасливі.

Риби

Щоб вас скрізь приймали з радістю, вчасно ставте межі своєї емоційності, в тому числі у віртуальному спілкуванні. Віддайте данину моді, але не оригінальничайте. Не прагніть сьогодні вразити інших своєю неймовірною інтелектуальною просунутістю.

Говоріть про приємне, не наступайте співрозмовникам на їх улюблені хворі мозолі. У будь-якій розмові враховуйте не тільки свої звички, а й чужі смаки. Турбота про баланс інтересів буде особливо важлива для Риб, які сподіваються отримати задоволення від інтимної близькості.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *