Близько 400 пунктів обігріву підготували на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині підготували близько 400 пунктів обігріву. З них – 385 стаціонарних, 7 пересувних та 5 мобільних. Там можна буде зігрітися, відпочити, випити гарячого чаю. За потреби отримати першу медичну допомогу. Про це йшлося під час виїзного засідання ради оборони області під головуванням голови Дніпропетровської ОВВ Валентина Резніченка.

Попереду складна зима в умовах війни. Область готувалася до холодів наперед. У всеозброєнні комунальники, шляховики, рятувальники. Підготували і 400 пунктів обігріву», – наголосив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Стаціонарні пункти обігріву обладнали у всіх громадах області. Вони перебувають у приміщеннях, які придатні розміщувати людей. Там встановили місця для сидіння. Пункти забезпечили питною водою, продуктами харчування, медикаментами, електрообігрівачами та електрочайниками. При погіршенні стану здоров’я відвідувачам нададуть першу медичну допомогу. Пересувні та мобільні пункти підігріву підготовлені і для рятувальників. Їх розгортатимуть у місцях аварійно-відновлювальних робіт. Це великі намети та спеціальні машини. Обігрівають такі місця дровами, пелетами або вугіллям.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *