На Дніпропетровщині підлітки мало не наклали на себе руки через нерозділене кохання

На жаль, спроби самогубства серед підлітків відбуваються дедалі частіше – констатують лікарі швидкої допомоги. Про останні такі випадки у Новомосковському районі розповіла у Фейсбук лікар Тетяна Єсич, передає “Дніпро вечірній”.

Причиною двох спроб самогубства стало нерозділене кохання, і вік хлопців однаковий – 16 років. Рятували молодиків бригади ЕМД Новомосковської станції екстреної медичної допомоги. У Новомосковському районі юнак після сварки з дівчиною порізав собі вени, а потім випив пігулки, які знайшов у домашній аптечці.

– Після надання екстреної медичної допомоги стан пацієнта покращився, від госпіталізації мати юнака у присутності працівників поліції відмовилася, – повідомила лікарка.

Другий випадок стався у Новомосковську. 16-річний підліток порізав вени, підігрівся алкоголем і поліз через паркан у двір до дівчини. Як результат невдале падіння із огорожі.

– Бригада ЕМД вчасно та якісно надали екстрену медичну допомогу і з діагнозом “ЗЧМТ. Забита рана лобової ділянки голови. Подряпини лівого передпліччя”, – розповіли у «швидкій».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *