Відомий актор з Кам’янського був поранений на фронті і став героєм передачі Лілії Ребрик (відео)

Наш земляк, популярний актор театру і кіно Олексій Хільский, відомий за ролями у серіалах «Кріпосна», «Виклик», «Квочка», на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну жив з родиною у Києві. У самі скрутні часи для столиці, він записався до територіальної оброни та чергував на блокпостах.

хиля 1
Після того, як окупантів відігнали від Києва, Олексій із родиною виїхав до Західної України і вже там пішов до військкомату. Військову справу опановував в учбовому центрі, а потім служив на південному напрямку, безпосередньо приймаючі участь у бойових діях. Під час одного з обстрілів Олексій отримав поранення – осколок ворожої міни поцілив йому у спину. Після лікування у шпиталі акторові запропонували стати героєм чергового випуску програми Лілії Ребрик «Дочекаюсь».

хиля 4

Автори програми підготували для дружини і доньки нашого земляка неочікувану, проте таку довгоочікувану зустріч з Олексієм.
У програмі Олексій майже нічого не розказав про свою службу, зазначаючи, що ця інформація є військовою таємницею, проте зазначив, що більше всього на фронті його лякала тиша. Коли стріляють – це нормально, це звично. А от тиша змушую напружуватись і тривожитися.

хиля жена

А ще актор дуже багато і з любов’ю розповідав про свою родину, про доньку і дружину, яка також є актрисою, проте зараз працює у кав’ярні.
В кінці програми її глядачі стали свідками зворушливої зустрічі родини.
Переглянути цей випуск програми «Дочекаюсь» можна в інтернеті за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=bYwZUEJaCYo

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *