У Кам’янському змагаються майстри кікбоксингу

Сьогодні у Кам’янському відбувається відкритий чемпіонат міста з кікбоксингу.
Турнір проходить на базі центру силових єдиноборств при 24-й школі, в ньому беруть участь 150 спортсменів з Кам’янського, Полтави, Верхньодніпровська та Апостолового. Змагання організовано міською федерацією кікбоксингу за підтримки мера Кам’янського Андрія Білоусова та громадської організації «Бджола».

люди

У церемонії відкриття турніру взяли участь начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк та активісти партії «Бджола»: Сергій Ворожко, Богдан Наполов та Володимир Письмовий.
люди

Коряк та Наполов привітали всіх спортсменів з початком турніру та з успіхами української армії на півдні України, а також від імені Андрія Білоусова побажали їм здоров’я, перемог та миру. Президент міської федерації кікбоксингу Олександр Панибудьласка подякував меру Андрію Білоусову, міській владі та партії «Бджола» за підтримку в організації турніру та за постійну увагу та допомогу міському спорту.
люди

– Керівництво Кам’янського та партія «Пчела» постійно приділяють величезну увагу масовому спортивному руху, і цей турнір – далеко не єдиний, який проходить у ці дні у нашому місті, – зазначив депутат міськради Сергій Ворожко.

кубки

люди

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *