На Дніпропетровщині чоловіка забили до смерті та кинули його тіло у вигрібну яму (відео)

На Дніпропетровщині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень приятелю.

Щоб приховати злочин, він сховав тіло на території власного домоволодіння у Петриківському районі, повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Повідомлення про зникнення 44-річного чоловіка надійшло до поліції 19 серпня 2022 року. Мати зниклого розповіла, що син вийшов із дому і не повернувся.

Співробітники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з поліцейськими відділення поліції № 10 розпочали пошуки чоловіка та встановили, що до смерті зниклого причетний 40-річний односельець. Було встановлено, що 17 серпня біля будинку підозрюваного між чоловіками сталася сварка, під час якої нападник завдав приятелеві смертельних тілесних ушкоджень. Щоб приховати злочин та уникнути покарання, він сховав тіло у вигрібну яму на території власного домоволодіння.

11 листопада слідчі відділення поліції за погодженням із прокурором Слобожанської окружної прокуратури повідомили чоловіка про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування продовжується.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *