СКЛАДОВІ
200 г печериць, 300 г курячої грудки, 200 г консервованої кукурудзи, 200 г консервованого горошку, 150 г маринованих огірків, 150 г маслин без кісточок, 2 ст. л. майонезу ,сіль та перець за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
Підготуємо наші інгредієнти. Спочатку очисти та наріж гриби. Потім підсмаж їх на сухій сковороді.
Поки смажаться гриби, підготуємо курячу грудку. Наріж її невеликими шматочками. Потім також відправте на суху сковорідку окремо від грибів. З м’яса потрібно випарувати вологу. Смаж його доти, доки воно трохи не підрум’яниться. Коли курка майже готова, додай трохи солі. Стеж за тим, щоб м’ясо не підгоріло.
Курку відправ остигати. Тим часом можна нарізати огірки. Подрібнювати не варто, нехай будуть великі шматочки.
Родзинка цього салату – маслини. Можна взяти одразу нарізні. Якщо таких немає, тоді наріж їх кільцями.
Тепер у великій ємності змішай підсмажені гриби, курку та нарізані огірки. Туди ж додай консервовані горошок та кукурудзу. Не забудь про маслини. Тепер можна трохи підсолити та поперчити салат. Але не переборщуй із сіллю, бо майже всі інгредієнти і так уже солоні. Перець додай до смаку. Відразу заправ салат майонезом і перемішай.
Про плідну зустріч із прдставниками благодійного фонду повідомив мер Андрій Білоусов. "Підписали Меморандум про співпрацю…
Про епідемічну ситуацію на Дніпропетровщині доповів голова обласної ради Микола Лукашук. "Захворюваність на ГРВІ в…
У Кам’янському вихідними відбулися чергові матчі чемпіонату міста з футзалу сезону 2025-2026 серед виробничих підприємств…
Унаслідок російського ракетного удару по Дніпру 1 грудня загинуло четверо людей. Про це повідомила Державна…
В місті налічуються десятки тисяч гаражів та металевих споруд, які розташовані на міській землі. Згідно…
Влітку Іван Люленов та Артем Домницький випустили спільний трек ШОВКОВИЦЯ, який завдяки простому звучанню став…