Найкумедніші «вуличні» написи у Кам’янському (фото)

Ось люблять у нас люди писати на стінах та парканах… Ми жодною мірою не схвалюємо подібну практику, але іноді подібні твори невідомих народних письменників та художників справді привертають увагу. Найцікавішими з них ми хочемо поділитись у нашій сьогоднішній фотогалереї.

зсу
Відбиваючи суворі реалії сьогодення, по всьому місту красуються написи, які пояснюють хто такий путін і куди слід йти військовому російському кораблю. Багато написів, які прославляють ЗСУ. При чому деякі з них зроблені досить акуратно і навіть професійно.

люлю
На Черемушках, в одному із дворів на вулиці Звенигородській на стіні будинку невідомий автор залишив незрозумілий напис – «ЛЮЛЮ-ЛЮЛІ!». Намальоване поряд пробите стрілою серце свідчить, що тут не обійшлося без якоїсь романтичної історії.

признание
Не так гарно виконане, але повне елегантної чуттєвості, любовне послання залишив хтось на стіні у дворі одного з лівобережних мікрорайонів: «Дождь за окном. Это так мило. У нас с тобой все будет красиво. Звезд не обещаю. Дай шанс. Я тебя обожаю».

закрыто
А на лівобережному ринку для особливо незрозумілих та недовірливих на ґратах, що закривають один із проходів, аж п’ять разів написано «Закрито!» На Соцгороді на паркані не дає пройти без посмішки напис: «ОБЕРЕЖНО!!! У дворі добра, але нервова собака!».

камень
А на камені перед одним із будинків по вулиці Воробйова на камені за допомогою трафарету набито напівстертий уже напис-попередження«Налево пойдешь, там и останешься». Це як треба було «накосячити» людині, щоб удостоїтися такого кам’яного попередження?

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *