Гороскоп на 14 листопада 2022 року

Овен

Вранці зберігайте спокій і залишайтеся в положенні низького старту. Вдень не виключений період сумнівів, але істинного Овна (яким ви з великою ймовірністю є) це не втримає від пригод. Можливо, вами почне керувати релігійний запал, творче натхнення, спортивний азарт.

Якщо вам несподівано випав другий шанс, не промахніться, дійте сьогодні максимально гнучко і точно. Якщо ви прорахуєтеся, часу на виправлення помилок у вас вже не буде. Тоді бажана удача вислизне з-під самого вашого носа.

Телець

Вранці обставини будуть створювати вам ілюзію глухого кута, а ввечері — постійно відводити в невірному напрямку. У такій атмосфері класичний Телець починає відчувати себе дуже незатишно. Якщо ви помітили, що твердий ґрунт спливає у вас з-під ніг, краще тимчасово відмовитися від задуманого.

Увечері остерігайтеся стати об’єктом глузування або шахрайства. Не купуйте квитки на поїзд або літак, не плануйте в деталях далеку подорож. Сьогодні не рекомендується відвідування митниці, турфірми, податкової інспекції.

Близнюки

Для Близнюків настав непростий час. Привабливі домовленості відкладаються, впевненість в собі і в оточуючих зменшується. Довіра до партнера в цей час — вкрай важлива складова взаємин. Якщо такого не спостерігається, не поспішайте зв’язувати себе зобов’язаннями.

Не задовольняйтеся сьогодні туманними поясненнями чужої відсутності, нечесності, зради, вимагайте прямого і чесного зізнання. Кращою страховкою від обману будуть узи дружби або загальне захоплення. Не варто консультувати інших людей.

Рак

Затіявши ту чи іншу справу, ви сьогодні швидко опинитеся на роздоріжжі. Можлива нечесність з боку підлеглого, нового співробітника, людини здалеку. Раки, які звикли когось опікати, можуть зіткнутися з дивацтвами в поведінці своїх підопічних: наприклад, з їх брехнею, недбалістю, запізненнями.

Рекомендується відкласти появу в незнайомому офісі. Не варто починати курс дресирування тварини. Також небажаний початок тривалого циклу лікувальних заходів і звернення за лікарською допомогою (крім термінової).

Лев

Ваш настрій аж до ночі може залишатися неоднозначним. Подумки ви прив’язані до будинку, сім’ї, батьківщині, схильні глибоко переживати побутові та житлові проблеми. Однак влюблива і творча натура Лева змушує вас шукати застосування своєї енергії і радіти життю, незважаючи ні на що.

У другій половині дня у вас з’явиться шанс непогано провести час в дружній компанії. В особистих справах сьогодні ви можете проявити оригінальну ініціативу, але при цьому варто остерігатися обманів, спокус, ілюзій.

Діва

Основною проблемою багатьох Дів в цей час стає невизначеність місця проживання, а також відносин з батьками, подружнього або сімейного статусу. Якщо ви знаходитесь далеко від дому, то можете зіткнутися з дивною і ненадійною поведінкою співвітчизника.

Не підписуйте сьогодні документів, пов’язаних з нерухомістю, іпотекою, земельною власністю. Не варто поспішати з еміграцією або переїздом. Не судіть про людей і події надто категорично: в результаті ви самі опинитеся в незручному становищі.

Терези

Сьогодні Терези сприйнятливі до всього нового і оригінального, а також до всього таємничого і загадкового. В ході спілкування можливі не тільки несподівані приємні моменти і забавні збіги, але і незрозумілі казуси. Краще не їхати незнайомим шляхом: ви можете заблукати.

Не варто писати і відправляти важливі листи, захоплюватися консультуванням, починати навчання, вірити на слово малознайомим співрозмовникам. Не звертайте уваги на чутки, особливо поширювані в офісі, в дорозі, в лікувальному закладі.

Скорпіон

Сміливі вчинки сьогодні можливі тільки під впливом миттєвого натхнення. Варто вам задуматися хоча б ненадовго, від вашої рішучості не залишиться і сліду. Це нейтральний день для розважливих і обережних Скорпіонів.

Однак він може підштовхнути вас до легковажної і помилкової поведінки, якщо ви азартні, рухливі, надмірно допитливі, схильні до гри, чутливі до інтелектуальних спокус. У цей час небажані ризиковані вкладення коштів, необачні угоди, дорогі покупки.

Стрілець

Сьогодні ви здатні на хвилинний порив, але вам важко довго витримувати одну і ту ж роль. В глибині душі ви будете постійно в чомусь або в комусь сумніватися. Не давайте нікому обіцянок і порад, по можливості утримайтеся від підписання документів і подачі заяв.

Стрільцям, народженим в листопаді, можуть бути властиві такі якості, як нервозність, метушливість, балакучість, безвідповідальність, крайня неорганізованість. Саме їм в першу чергу буде необхідно вміти відрізняти істину від ілюзій.

Козоріг

Спроба стати активнішими сьогодні загрожує вам обманом або розчаруванням. Зате вам напевно знадобляться такі властивості Козорога, як допитливість, аналітичний розум, схильність порівнювати і зважувати. Не засмучуйтеся, якщо здобута інформація виявиться помилковою: в цей час навіть вона може бути вам корисна.

Будьте обачнішими, спілкуючись з іноземцями та малознайомими людьми. Не покладайтеся на тих, чий світогляд чужий вашому. Духовна єдність, досягнута в цю добу, виявиться помилковою або поверхневою.

Водолій

Сьогодні істина може постійно вислизати від вас, немов привид. Можливо, у вас викличе підозри дивна поведінка однодумця. Геніальні Водолійські осяяння, як і нові зустрічі, потребуватимуть подальшої перевірки.

Дружелюбність поєднуйте з розбірливістю, інакше в рядах ваших друзів з’являться випадкові і ненадійні люди. План на майбутнє, сценарій гри або акції, складену раніше програму дій бажано переглянути. Не забувайте, що цей процес може зайняти не один день.

Риби

Сьогодні ви ризикуєте розчаруватися в цілях, які ще недавно собі поставили, або ж у своїй здатності їх досягти. Можливо, вас зупинить невпевненість в собі, неясність подальших перспектив, будь-яке утруднення або непорозуміння.

Не форсуйте події, якщо не володієте необхідними навичками (наприклад, знанням іноземної мови). Найбільш складний цей день для Риб, народжених в лютому. Зірки настійно рекомендують їм не ставити себе в помилкове становище і тимчасово відступити на запасний шлях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *