Впала обручка: чи варто вірити прикметам і забобонам з цього приводу

Обручки — незвичайні прикраси. З давніх-давен вважали, що вони володіють магічними властивостями. Саме тому з ними пов’язана величезна кількість прикмет і забобонів. Велика частина з них з’явилася сотні років тому.

Вірити в прикмети чи ні — справа людей, які вирішили об’єднати свої життя, інформує Ukr.Media.

Що значить, якщо впала обручка

Предки уважно ставилися до кілець, оскільки вони вважалися магічними прикрасами. З ними пов’язана велика кількість містичних історій. Обручки могли бути як причиною відчаю, так і найбільшою радістю в житті. Будь-якій ситуації є логічне пояснення. Забобонним людям слід заздалегідь ознайомитися з прикметами.

Що станеться, якщо впаде обручка:

  • кільце впало на підлогу — можуть “атакувати” важкі, затяжні хвороби;
  • кільце впало в РАЦСі — молодята почнуть сваритися і перестануть знаходити спільну мову. Але цього можна уникнути за допомогою простого обряду. Білу нитку необхідно протягнути крізь кільце, що впало, потім спалити її;
  • кільце впало не по обережності — до неприємних новин.

Прикмети, пов’язані з обручками

Втратити обручку

Хоча б раз у житті, молодята задавалися питанням, що станеться, якщо втратити обручку. Практично всі знають, що нічого хорошого це не обіцяє, подружжя почне скандалити, сваритися, віддалятися один від одного.

Втрата кільця чоловіком означає, що у нього з’явилися сумніви щодо дружини. Вона і справді може замислюватися про зраду. Втратити кільце перед весіллям — чоловікові варто ближче придивитися до майбутньої дружини, вона може бути не тією, за кого себе видає.

Втрата обручки жінкою також не обіцяє нічого хорошого. Це означає, що дружина зраджує або планує піти до іншого. У таких відносинах дружина точно не буде щаслива і рано чи пізно понесе покарання за невірність.

Знайти обручку

Що буде, якщо знайти обручку:

  • знайти обручку десь на вулиці — до сприятливих новин, сім’ю чекають позитивні зміни;
  • знайти відразу дві обручки — не до добра, прикраси можуть бути частиною магічного ритуалу;
  • носити знайдену обручку — погана затія, можна перейняти на себе біди і хвороби колишнього власника.

У разі знаходження обручки, потрібно постаратися відшукати господаря/господиню. Віддавши прикрасу власникам, вдасться очистити карму.

Зняти обручку

Зазвичай обручки не знімають після церемонії. Тому важливо підібрати прикраси, в яких буде комфортно. Предки вірили, якщо зняти обручку, в родині почнуться розбіжності і конфлікти.

Носити обручку до весілля

Багато молодят купують обручки до весілля. Деякі не можуть втриматися і носять прикраси до церемонії. Згідно з прикметами, цього робити не можна. Адже це може відлякати весілля. Рекомендується носити кільце, подароване на заручини.

Обручка злітає з пальця

Для того, щоб уникнути цієї неприємності, необхідно серйозно підійти до вибору обручок. Згідно з прикметами, якщо злітає кільце, шлюб видасться неблагополучним, молодята будуть часто лаятися і скандалити. Якщо прикраса почала злітати після весільної церемонії, це може говорити про невірність одного з подружжя.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *