У Ахметова допомагають лікарням Кам’янського

Про це повідомили на Каметсталі.

«До медичних установ Кам’янського від Метінвесту регулярно надходять поставки медикаментів, обладнання та витратних матеріалів, за допомогою яких лікарі рятують життя пацієнтів, в тому числі й поранених бійців. Перелік найнеобхіднішого визначають безпосередньо медики, тож до лікарень прибувають вантажі, в яких є нагальна потреба.
Днями чергова партія знеболюючих, жарознижуючих, дезінфікуючих препаратів, а також шовний хірургічний матеріал, еластичні та звичайні бинти тощо – 5500 одиниць на загальну суму понад 360 тисяч гривень надійшли до міської лікарні швидкої медичної допомоги. Завдяки підтримці Метінвесту медики сьогодні можуть проводити якісне лікування більшої кількості наших захисників і постраждалих мирних громадян.
В цілому, з початку війни медичні установи Кам’янського отримали сотні найменувань витратних матеріалів, в яких завжди є потреба: одноразові шприці, рукавички, системи для переливання крові, хірургічний інструмент тощо. А також антибіотики, ізотонічні розчини, кровоспинні та знеболювальні препарати, які полегшують стан пацієнтів та сприяють їх одужанню. Також передано сучасне медичне обладнання – хірургічні столи, спеціалізовані пластини для лікування складних переломів, універсальний електрохірургічний апарат. Загальна сума допомоги перевищує 24 млн грн.
Взагалі ж, в містах присутності компанії – Запоріжжі, Кривому Розі, Кам’янському, Покровську та Авдіївці налагоджено системне постачання медичних препаратів та обладнання. Загальна сума допомоги лікарям України в межах гуманітарного проєкту РятуємоЖиття, який Метінвест реалізує в координації з Фонд Ріната Ахметова, складає понад 140 млн грн», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *