У Дніпрі побили та пограбували чоловіка

За розбійний напад на 25-річного чоловіка поліцейські Дніпра затримали місцевого мешканця. Нападник побив потерпілого і забрав у нього два мобільні телефони, після чого втік з місця злочину.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

12 листопада, близько 21.00, до поліції звернулася 53-річна жінка та повідомила, що на вулиці Каверіна невідомий напав на її сина. Поліцейські з’ясували, що злочин скоїв 19-річний місцевий мешканець. Він помітив постраждалого на вулиці, наздогнав його та звалив на землю. Потім завдав численних тілесних ушкоджень і відібрав у чоловіка два мобільні телефони. Потерпілого з травмами госпіталізували до міської лікарні.

Співробітники відділення поліції №6 Дніпровського районного управління поліції розшукали підозрюваного та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Один мобільний телефон було вилучено.

14 листопада слідчі повідомили затриманого про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій, скоєний в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 15 років ув’язнення. Досудове розслідування продовжується.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *