Найцікавіші новинки в світі кіно: що подивитися цього тижня (відео)

Листопад — надзвичайно затишний та теплий місяць, адже це найкращий час провести вечір за переглядом улюбленого серіалу чи фільму. Пропонуємо вам підбірку найкращих кінопрем’єр цього тижня.

“Амстердам” (Amsterdam)

Цей неймовірно цікавий детектив заслуговує особливої уваги.

Дія розгортається у 30-х роках минулого століття. Троє друзів стають свідками вбивства, а згодом і головними підозрюваними. Нашим героям треба викрити одну з найбільш гучних змов в історії США. Цікаво, що до фільму залучена якась шалена кількість суперзірок – від Роберта Де Ніро до Тейлор Свіфт.

Відео трейлеру можна переглянути тут.

“Меню” (The Menu)

Цікаво, що фільм за жанром — комедійний горор, головними героями якого є молода пара Тайлер та Марго. Вони опиняються в чудовому ресторані високої кухні, розташованому на віддаленому острові Тихого океану. Шеф-кухар — схиблений на своїй справі чоловік, котрий підготував багацько сюрпризів для охочих смачненько попоїсти гостей. Неймовірний сюжет та акторський склад зачарують глядачів з перших хвилин перегляду. Дата прем’єри — 17 листопада.

 

“Різдвяна історія” (Spirited)

Сучасний погляд на “Різдвяну пісню в прозі” Чарльза Дікенса зображено у цьому фільмі. Раян Рейнольдс та Вілл Ферелл подарують глядачам відчуття тепла та неймовірний різдвяний настрій. Фільм буде доступний до перегляду 18 листопада на Apple TV+.

“Маревокрай” (Slumberland)

Сюжет блокбастеру заснований на коміксі Вінзора Маккея “Маленький Немо в країні снів”, а головну роль фільму виконав відомий Джейсон Мамоа. Історія про дівчинку, котра одного разу знаходить мапу, яка веде до країни снів Маревокрай. Вона знайомиться з ексцентричним Фліпом та сподівається зустріти свого померлого батька у різних дивовижних сновидіннях. Фільм з’явиться у доступі 18 листопада на Netflix.

 

“Чорна пантера: Ваканда назавжди” (Black Panther: Wakanda Forever)

Продовження відомої історії повертається: після смерті виконавця головної ролі Чедвіка Боузмана автори розширили роль Летиції Райт, котра грала сестру Чорної пантери Шурі. Їй доведеться об’єднати зусилля з союзниками та друзями, щоб захистити Ваканду від нової небезпеки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *