Гороскоп на 15 листопада 2022 року

Овен

Сьогодні Овнам нудно без пригод. Ви можете знову почати за кимось доглядати або ще раз зіткнутися з давнім ідеологічним противником. Для початку чергового проєкту момент невідповідний. Якщо ви плануєте щось принципово нове, збирайте союзників і налагоджуйте ділові контакти.

Не будьте надто войовничі, не виходьте за рамки пристойності, дотримуйтеся правил хорошого тону. Найгостріші протиріччя в цей день можна примирити, якщо ви прагнете зберегти, а не зруйнувати партнерство.

Телець

Цей день вимагає енергійних дій, але також посилює ризики. Зростає напруженість у діловій, ідеологічній, любовній сфері. Кращими способами залагодити конфлікт сьогодні будуть послужливість, старанність, дипломатичність.

Бізнесменам доведеться активніше займатися податковими, митними, фінансовими, транспортними процедурами. Можливі проблеми із заповненням документів і далекими перевезеннями. Жінці Тельцю не слід недооцінювати наполегливість шанувальника, особливо незнайомця або іноземця.

Близнюки

Сьогодні партнер, роботодавець, вчитель або супутник життя — ваші потенційні опоненти. Причиною спору можуть стати давні відмінності в системі цінностей, освіти, вихованні. Не виключено, що ви обоє будете претендувати на роль гуру і відчайдушно боротися за свої авторитети.

Багато Близнюків будуть не проти перетворити в справжній диспут свій іспит, співбесіду, захист диплома. На щастя, в цей час немає нерозв’язних проблем. Ви порозумієтеся з противником особливо швидко, якщо взаємно симпатичні один одному.

Рак

Сьогодні у Раків багато клопоту. Одна справа може спричинити за собою відразу кілька інших. Не виключено, що доведеться активно займатися лікуванням або освітою.

Це вдалий час для занять військовою справою, туристичним бізнесом, ветеринарією, медициною, волонтерством. Можливо, вам буде важко зупинитися або припинити чиюсь діяльність. Якщо співробітники (підлеглі) надмірно ініціативні або сваряться між собою, спробуйте впливати на них м’якістю і чарівністю, а не командним тоном.

Лев

Атмосфера цієї доби штовхає до войовничості, але також до благородства. У подібній обстановці істинний Лев відчуває себе чудово. Діловий настрій сьогодні непомітно заміщається азартом, натхненням і пошуками різноманітності.

Це відповідний день для романтичних пригод, змагань, подорожей, діяльності з елементами вільної творчості. Для здійснення своїх намірів вам може знадобитися додатковий простір. Якщо ви в чомусь переконані, енергійніше відстоюйте свою правоту.

Діва

Сьогодні вам важко закрити очі на сюжети, які розгортаються навколо (наприклад, на сімейні або національні розбіжності). Те, що дратує і нервує вас, може одночасно бути вигідним у фінансовому відношенні: наприклад, допомагати вам розплатитися з боргами.

Як і іншим сонячним Дівам, вам зараз корисно знову переглянути свої недавні задуми. Особливої уваги будуть заслуговувати ваші плани, пов’язані зі зміною будинку, професії, партнерства, країни проживання, релігії, політичних пристрастей.

Терези

Народження під знаком Терезів сьогодні дозволяє вам виступити в якості дипломата, парламентаря, незалежної третьої сторони. Не бійтеся брати участь у політичних дебатах, релігійних суперечках, наукових дискусіях. Завдяки врівноваженості і миролюбності ви будете вище будь-яких чвар.

Можливо, саме ви допоможете сперечальникам поглянути на обговорювану проблему з боку і знайти гармонійне рішення, яке влаштовує всіх. Якщо вам не вистачає аргументів, посміхніться своїм співрозмовникам, ваша чарівність створить диво.

Скорпіон

Сьогодні великі витрати будуть вчасно компенсовані. Не виключено, що ви витратите гроші у зв’язку з якимось приємним романтичним приводом або зробите престижну покупку.

Бізнесменам Скорпіонам варто приділити увагу додатковим джерелам фінансування, банківським операціям, валютним рахункам. Це вдалий момент для полюбовного врегулювання грошових суперечок і для неофіційних позик. Можливе тимчасове підвищення апетиту і посилення інтересу до екзотичних страв іноземної кухні.

Стрілець

Завдяки своїй енергії і щедрості ви сьогодні оточені повагою, симпатією, захопленням. Як справжній Стрілець, ви потребуєте визнання і все робите з розмахом. Діліться тим, чим володієте в надлишку (наприклад, знаннями, грошима, вірою, можливостями). Однак не поспішайте робити те, в чому сумніваєтеся.

Якщо в чомусь ви ще не до кінця впевнені, утримайтеся від порад і заяв, не будьте відвертими з першим зустрічним. Можливо, вам поки не варто говорити вголос про свої почуття, плани або переконаннях.

Козоріг

Бурхливі пристрасті (наприклад, політичні чи кар’єрні) можуть не мати нічого спільного з вами. Якщо ви належите до рідкісного різновиду азартних Козорогів, вам буде важко втриматися від бажання вплутатися в гру або в суперечку, напроситися в подорож або на екскурсію.

Можливо, сьогодні вам захочеться відвідати священне місце, музей, храм, престижний закритий заклад або незнайому компанію. Однак ці події не стануть для вас революційними, якщо ніяк не пов’язані з вашим генеральним життєвим планом.

Водолій

У цей день посилюється природний інтерес Водоліїв до науки, освіти, суспільного життя. Не виключена особлива увага до питань, пов’язаних з подорожами, міжнародними зв’язками, Інтернетом, розширенням горизонтів.

Сьогодні прекрасний час для відновлення будь-якого безкорисливого благородного починання (наприклад, благодійної або просвітницької акції). Можливо, саме воно стане для вас приводом знову зустрітися з колишніми однодумцями або освіжить ваші старі любовні почуття.

Риби

Риби сьогодні здатні на яскраві вчинки. Побічними ефектами їх ентузіазму можуть стати фізичне або емоційне перенапруження, духовне розчарування. Щоб знизити ризик проблем, уникайте дратівливості, сентиментальності, ідеалізму, зарозумілості, надмірностей, зіткнень з авторитетами.

Для вас може бути небезпечна роль опікуна або вчителя. Якщо ви пасивні від природи, то можете просто зануритися в старі мрії. При цьому ваші думки будуть блукати дуже далеко від місця, де ви реально перебуваєте.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *