Дніпропетровщина забезпечує хлібом не лише мешканців області, а й звільнені від російських загарбників населені пункти. Про це розповів голова ОВА Валентин Резніченко.
“Понад 1,5 мільйона буханок та булочок виробляють щодоби хлібозаводи області. Так, як і до війни.
Пекарі працюють у кілька змін – вдень і вночі. Під вий сирен та в умовах тотальної економії електрики.
Війна розширила асортимент. Крім традиційних паляниць – батон «Чорнобаївський», булочки «Стефанія», пампушки «Байрактарики» та буханці «Переможні».
Запашний продукт потрапляє не лише на столи мешканців нашої області.
Український хліб везуть на передову, до звільнених з окупації міст та сіл. Бо це і є справжній смак Батьківщини…”, – зазначив Резніченко.