Де зараз у Кам’янському немає світла

Вчора ворог завдав масованих ударів по енергетичній інфраструктурі. Потрапив одразу кількома об’єктами в різних регіонах. По всій країні почалися екстрені відключення світла. Вони є і на Дніпропетровщині.

Про це УНН повідомили в управлінні паливно-енергетичного комплексу Дніпропетровської ОВА.

Наразі графіки стабілізаційних відключень не діють. Світло можуть вимкнути в тій чи іншій будівлі будь-якої миті, не за розкладом. Це залежить від того, на якій ділянці є перевантаження. Фахівці закликають мешканців дбайливо споживати електроенергію. Зайвий раз не вмикати прилади. А краще взагалі ними не скористатися. Слід запастися ліхтариками та батарейками, свічками, сірниками. Тримайте мобільні телефони зарядженими. Зараз необхідно якнайменше використовувати мобільний зв’язок та Інтернет. Це дозволить знизити навантаження на “стільники” і продовжить їх роботу в автономному режимі.

В «Інформаційних мережах» Кам’янського повідомляють, що наразі відключено споживачів селища Романкове. В “Єдиній диспетчерський” добавили, що в  Центральній частини міста та прилеглих вулиць, с. Романково, району Черемушек, мікрорайонів лівого берега, селища Будівельників та прилеглі вулиці теж немає світла.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *