Гороскоп на 16 листопада 2022 року

Овен

Колишній спосіб дій сьогодні стає не актуальним. Якщо у вас залишилися незакінчені справи, будьте оперативніші і якомога раніше завершуйте розпочате. У другій половині дня слід бути особливо уважним Овнам, які роблять кар’єру.

Ваше життя може різко змінитися в зв’язку з новими несподіваними перспективами. Однак не поспішайте давати згоду, навіть якщо вам раптово запропонували пересісти в крісло боса. Можливо, ви ще не володієте всією необхідною інформацією (або знаннями) для прийняття правильного рішення.

Телець

Не починайте свій день з нового кроку. Велика ймовірність того, що ви швидко охолонете до своєї затії або у вас просто нічого не вийде. Друга половина доби буде найбільш продуктивною. В цей час ви нарешті зможете зосередитися на своїх справжніх завданнях, а не на авантюрах, нав’язаних іншими.

Деякі події або звістки сьогодні можуть виявитися несподіваними. Цей момент не варто пропускати квітневим Тельцям. Ваше самопочуття, можливо, різко покращиться, а в стосунках з потрібними людьми настане ясність.

Близнюки

Вранці не намагайтеся здолати сильнішого конкурента (особливо якщо нервуєте або погано себе почуваєте). Близнюкам, народженим в середині червня, зірки радять сьогодні побоюватися скандалів, що ведуть до розриву важливих відносин. Ближче до вечора події можуть прийняти новий непередбачений поворот.

Не лякайтеся, спочатку оцініть обстановку. Вихід з цього положення знайдеться, і можливо, навіть не один. Ви можете нічого не боятися, якщо володієте витримкою і професійним досвідом, а також вмієте реально дивитися на речі.

Рак

На початку дня вас поглине ділова суєта. Не перевантажуйте себе рутиною, інакше можливе загострення захворювання. У другій половині доби темп роботи знизиться, а характер завдань зміниться. Акцент зміститься на питання взаємин, співпраці, балансу інтересів.

Червневі Раки можуть опинитися в новій для себе ситуації. Сьогодні не найкращий момент для відкритого прояву емоцій. У будь-яких контактах, включаючи подружні, будьте далекоглядні і дипломатичні. Вмійте рахуватися з чужими потребами заради загального блага.

Лев

Швидкість і натиск будуть доречні лише в першій половині доби. Увечері багатьом Левам доведеться забути про своє царствену гідність і впритул зайнятися копіткою чорною роботою, вдома або в офісі. Сьогодні стануть важливі такі якості, як ретельність і практичність, але не зашкодить і інтуїція.

Чим менше подобаються вам нові обов’язки, тим більше сенсу з самого початку виконувати їх сумлінно. Якщо у вас виникають проблеми зі здоров’ям, спробуйте розробити та впровадити нову систему лікування.

Діва

Вранці остерігайтеся побутових травм і конфлікту з батьками, уникайте агресивності і нервозності. Не прагніть показати, хто в домі господар: в результаті ви продемонструєте оточуючим свою слабкість, а не силу. Сьогодні невдалий момент для починань, в тому числі для ремонту квартири і реорганізації бізнесу.

До нових справ приступайте в другій половині доби. Практичність, властива Дівам, в цей час буде органічно поєднуватися в вашій поведінці з професіоналізмом, організованістю і креативним початком.

Терези

Ранок підходить для роз’їздів, ділових зустрічей, відвідування автосервісу, активної взаємодії з іноземцями. Можна розшукувати потрібних людей або вивчати різні практичні керівництва з метою розширення кругозору. Вечірні години дадуть зрозуміти, яка на даний момент ваша домашня обстановка: що в ній потрібно терміново виправити, а що, навпаки, зміцнити.

Вересневим Терезам сьогодні рекомендується уникати стресових ситуацій. Може бути небезпечно грубо з’ясовувати стосунки з батьками або з партнером по шлюбу.

Скорпіон

Швидкоплинні ранкові настрої не сприймайте як сигнал до дії. Швидше за все, це випадкові бажання, які не мають нічого спільного з вашими справжніми цілями. Друга половина дня дозволить вам повною мірою проявити свої задатки стратега і тактика.

Ваші рішення будуть точні і безпомилкові як в діловій сфері, так і в приватному житті. Обережність і сухий розрахунок ви без зусиль поєднаєте з інтуїцією і проникливістю. Скорпіони, народжені в жовтні, сьогодні зможуть закласти фундамент для своїх майбутніх звершень.

Стрілець

Подібно більшості Стрільців, ви в цей період перебуваєте на розвилці шляхів. Ваша стара тактика себе вичерпала, а нові плани ще знаходяться в стадії обмірковування. Ранкові години використовуйте для завершення розпочатого або для виконання коротких нескладних завдань.

У другій половині дня об’єктивно оцініть свої професійні та фінансові можливості (в тому числі основні і додаткові джерела доходу). Якщо вас сьогодні чекають позапланові витрати, не забудьте залишити недоторканний запас на чорний день.

Козоріг

На початку дня не слід займатися важливими справами. Потрібний настрій і відповідні умови чекають вас у другій половині доби. Козороги, народжені в грудні, отримають можливість приступити до реалізації давнього сміливого задуму. Найбільш корисно в цей час чергування стресу і розслаблення, саме воно допоможе вам триматися в тонусі аж до вечора.

Не забувайте, що в цей період важко прийняти остаточне рішення. Не надавайте сьогодні своїм ініціативам жорстку форму і забезпечте собі запасні шляхи відходу.

Водолій

Вранці, як всякий Водолій, ви будете затребувані суспільством. Ви продуктивно проведете час за улюбленою справою або в компанії однодумців. У другій половині дня люди або обставини почнуть створювати перешкоди вашій свободі.

Можливо, вечір вам доведеться провести на самоті, в роздумах, в тиші робочого кабінету, в закритому місці. Сьогодні вам не варто легковажно ставитися до несподіваних симптомів захворювань: невилікувані нездужання можуть перейти в хронічну стадію.

Риби

Не впадайте у відчай, якщо сьогодні ваш план зірвався. Можливо, ви взяли на себе забагато. Вранці найбільшу небезпеку для вас будуть представляти агресивність і амбітність. Намагайтеся не перебувати в суспільстві конфліктних, неврівноважених людей.

Увечері вам знадобиться така знаменита властивість Риб, як проникливість. Поєднайте її з далекоглядністю, практицизмом, професіоналізмом, передбачливістю. Щоб розробити довгостроковий план дій, вам може знадобитися підтримка старшого друга.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *