Кам’янчани допомогли армії сканером

Про це повідомив голова профспілки Металургів Каметсталі, волонтер Олег Нагорний.

«Нещодавно у Кам’янське прибув цифровий сканер, який замовили наші захисники з Кам’янського батальйону ТРО (працівники ПрАТ «КАМЕТ-СТАЛЬ»), що боронять Україну на передовій Сходу країни.
На початку збору коштів не дуже вірилось в швидке вирішення питання. Але кам’янчани (Дніпропетровська область) довели, що гуртом ми як єдине ціле, що Україна та наші Збройні Сили і завдяки всім нам пришвидшують свою ходу до бажаної перемоги.
Цифровий сканер вдалося придбати завдяки грошовим волонтерським внескам великої кількості небайдужих людей. Хтось робив індивідуальні внески, хтось зумів організувати колективну роботу. Завдяки кожному з вас мета досягнута – потрібний електронний прибор придбано та вже передано на передову. Це стало можливим завдяки:
Михайлу Кащеєву, Іван Горбаренко, Юрий Никитенко (Федерація греко-римської боротьби міста Кам’янське), студентам та педагогічному колективу Придніпровський Державний Металургійний Коледж (директорка Ольга Александрова, голова студентської профспілки Ольга Корнийченко), Андрей Хитров, Игорь Логинов, Валентину Сироєжкіну, Володимиру Графу, Сергію Зінченко, Елена Шестак, Донец Александр, Вячеславу Збоєву (Viacheslav Sboiev), Игорь Килимнюк, Александр Коробкин, Юра Емелин, Володимиру Гудимі, Olena Korotka, Андрей Дроговоз, Ірині Ковальовій, Александра Касьянова, Марина Новикова, Людмилі Ітіній, Ирина Коваль, Олександру Чайка, Liliya Popruga, Олені Бондар, Антону Козлову, Анні Петровій!
Дякую, друзі, всім і кожному за завзятість та допомогу! Дякує вам і Профспілка «Металургів» Кам’янське, яка входить до лав Світова Волонтерська Спілка! Дякують за колективні зусилля, ясна річ, і наші воїни! Ми обов’язково переможемо цю гидоту!!! І далі Україна точно буде…», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *