У молоді Кам’янського тепер новий офіс

Сьогодні у Кам’янському святкують День студента. На честь цього свята активісти Молодіжної ради Каменської здобули дуже потрібний подарунок – приміщення. Це велика кімната, яка розташована в будівлі управління міського парку, на другому поверсі.

Приміщення використовуватиметься як офіс для Молодіжної ради Кам’янського. Гостями урочистої церемонії були: мер Андрій Білоусов, депутат міської ради, голова Дніпропетровської обласної організації, політичної партії “Бджола” Олександр Лукашов та начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк.

У своєму виступі Білоусов привітав молодіжний актив із Днем студента та з новим, зручним та обладнаним приміщенням. “У нас дуже активна молодь, яка в нинішні непрості часи багато допомагає армії і вимушеним переселенцям, за що їм величезне спасибі”, – зазначив Білоусов.

Молодежный совет

Також мер міста розповів, що для зручності роботи Молодіжної ради міська влада виділила йому приміщення в адміністративній будівлі міського парку, і звернулися до партії “Бджола” за допомогою в обладнанні цього офісу.

Допомога була надана, за що мер окремо подякував партії “Бджола”.

Олександр Лукашов зазначив, що партія “Бджола” і надалі підтримуватиме молодіжний рух Кам’янського, така допомога вестиме і надалі.

Молодежный совет

Під час урочистої церемонії Андрій Білоусов вручив посвідчення членів Молодіжної ради 10 найактивнішим представникам молодіжного покоління Кам’янського, наразі вони стали повноправними членами Молодіжної ради.

Молодіжна рада нагородила Андрія Білоусова та Олександра Лукашова почесними грамотами за величезний внесок у розвиток молодіжного руху міста. Також на честь новосілля дирекція міського парку подарувала Молодіжній раді кімнатну квітку фікус із патріотичною символікою.

скрин

скрин

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *