Гороскоп на 18 листопада 2022 року

Овен

Замість похвал і грому оплесків сьогодні ви можете опинитися в тиші і самоті. Не виключений розлад у відносинах з одним або з групою однодумців. Прагнення до незалежності, властиве в цей момент Овнам, може доповнюватися впертістю, додержанням своїх помилок.

Набрана напередодні швидкість до вечора буде втрачена. Це невідповідний час для затвердження нової програми дій. Якщо ви вже зробили крок у майбутнє, зірки рекомендують вам підстрахуватися на випадок непередбаченої небезпеки.

Телець

Не ігноруйте зміну обстановки, яка сьогодні обов’язково відбудеться. Не будьте надто самовпевнені і спокійні, не спочивайте на лаврах. Те, що дало вам чудовий практичний результат вранці, може перестати працювати до кінця дня.

Не виключено, що деякі з ваших досягнень будуть витлумачені перекручено і навіть поставлені вам в провину. Квітневим Тельцям ввечері слід бути готовими до ускладнень у відносинах з друзями, батьками, партнерами: наприклад, до розлуки або охолодження почуттів.

Близнюки

Близнюкам зірки сьогодні не радять легковажно пурхати по життю, але і не рекомендують віддаватися похмурим думкам. Протягом дня настрій стане більш рівним, обстановка нормалізується. Запрошувати друзів до себе додому (або, навпаки, вирушати в гості) краще в другій половині доби.

При цьому дотримуйтесь необхідних запобіжних заходів і не випробовуйте завищених надій. Колективний захід може бути відкладено через зовнішні обставини, або ви не зможете брати участь в ньому за станом здоров’я.

Рак

У першій половині дня для Раків матимуть велике значення партнерські відносини, а в другій — колективні. Не забувайте: те, що допомагає вам ладити з окремою людиною, не завжди є доречним в компанії. Сьогодні не найвдаліший момент для знайомства з новими людьми.

Сором’язливість і скутість можуть перешкоджати вільному розкриттю ваших кращих якостей і створити про вас невірне враження. Не виключається розчарування в любовному партнері або в інтимних контактах як таких.

Лев

Щоб цей день залишив у вас приємні спогади, не чекайте від долі додаткових подарунків, а від друзів і близьких — підвищеної уваги до своєї персони. Будьте в міру самокритичні, але водночас цінуйте себе з гідністю.

Це особливо важливо для Левів, народжених в липні: вас може глибоко зачепити байдужість або невдоволення близьких. Сьогодні не вдалий час для знайомств і для з’ясування відносин: замість того щоб усунути прикрі розбіжності, ви ризикуєте ще більше підкреслити їх.

Діва

Сьогодні природна практичність сонячних дів доповнюється завидною завзятістю. Ви здатні знову і знову домагатися того, в чому раніше було відмовлено, але в підсумку лише підірвати власне здоров’я. Якщо ви не отримали належної нагороди або ваш експеримент не вдався, знайдіть задоволення в почутті добре виконаного обов’язку і не розраховуйте на більше.

Не варто будь-що-будь шукати розташування людей, яким ви байдужі. Час все розставить по місцях. Можливо, хтось випробовує вас на міцність.

Терези

Терезам сьогодні важко знайти повний комфорт і вдома, і поза ним. Перебування в дружній компанії може виявитися витратним або неприємним з будь-якої несподіваної причини. Відпочинок може бути зіпсований затримками і перешкодами. Не виключено, що вам не вистачить грошей на оплату задуманого заходу, експерименту або розваги.

Борги друзів і дітей беріть на себе лише в разі крайньої необхідності. Якщо ситуація не настільки критична, має сенс відмовити другу в матеріальній підтримці, а дитині — в новій іграшці.

Скорпіон

Думайте не тільки про себе, інакше ваша принциповість накоїть чимало лиха. Якщо ви належите до Скорпіонів, народжених в жовтні, то можете незатишно відчути себе у власному будинку, в суспільстві батьків або серед старих друзів.

Якщо чужа присутність і чужі поради для вас зайві і вам знадобилася самотність, краще чесно сказати про це. Сьогодні не варто починати реконструкцію домашнього вогнища і затівати сімейні розборки. Не виключається зависання комп’ютера, відмова електрообладнання.

Стрілець

Події цього дня навряд чи стануть для вас джерелом ентузіазму. Широка натура Стрільця сьогодні скута або зовнішніми, або внутрішніми обмеженнями. Вранці не варто робити покупки, включаючи вибір подарунків.

У другій половині дня можливі затримки в дорозі (дорожні пробки, вимушені об’їзди, зміна маршруту). Цікава зустріч може бути відкладена. Не варто відвідувати близьких родичів і колишніх друзів, якщо в цей момент ваші відносини з ними залишають бажати кращого.

Козоріг

Виходьте сьогодні з реального стану речей і не придумуйте собі казок. Якщо ви типовий Козоріг, для вас це не складе особливих труднощів. Ви будете ефективно використовувати наявні можливості і не станете мріяти про нездійсненне.

У другій половині дня утримайтеся від придбання комп’ютерних девайсів, програмного забезпечення, електричних приладів, а також старих речей. Якщо ви вважаєте, що вам пора скинути вагу, принесе користь одноденна жорстка дієта.

Водолій

Сьогодні не прагніть оточити себе натовпом друзів. Усамітнення може стати для вас однією з головних потреб, навіть якщо ви цього не усвідомлюєте. Вам також можуть послужити хорошу службу такі якості, як стриманість, скромність, невибагливість, економність, розбірливість.

Не плутайте їх з суворістю і жадібністю, інакше оком не встигнете моргнути, як опинитеся на самоті. Січневим Водоліям варто уникати зневіри, самознищення і надмірних поневірянь (наприклад, повного голодування).

Риби

Сьогодні не найкращий час для пошуку нових друзів. Не шукайте їх ні навколо себе, ні у віртуальному просторі. Якщо вам не дає спокою будь-яка оригінальна загадка, спробуйте знайти відповідь на неї самостійно, шляхом раціональних роздумів.

Має сенс відкласти реєстрацію в чаті, на сайті або форумі за інтересами. Не бійтеся замкнутості, тимчасової самотності, закритого способу життя. В таких умовах вільніше проявляється вроджена здатність Риб філософствувати, фантазувати, передбачати майбутнє.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *