У Кам’янському з Лівобережного парку зникли мешканці пташиного дворика

19 листопада наш журналіст зауважив, що з живого куточка, що знаходиться у Лівобережному парку, зникли всі його мешканці.
Усі клітини та вольєри стоять спорожнілими, хоча ще 16 листопада тут жили кури, гуси, качки, індики, породисті великі голуби, красень-павич зі своєю супутницею, фазани та цісарки. А ще кролики, нутрії та двоє козенят. Цей невеличкий пташиний дворик був улюбленим місцем як для дітей, так і для дорослих. Місцеві жителі із задоволенням підгодовували птахів та тварин насінням, хлібом, капустою та гарбузом. А дітям, народженим у «кам’яних джунглях» було цікаво спостерігати за цією живністю. Тепер же там ходять у пошуках залишків їжі лише горобці та дикі голуби, які просочуються через дах.

парк

Можливо господарі, які доглядають птахів і тварин, вирішили на зиму перевезти їх у тепліший будинок. Може, у зв’язку з війною стало складніше їх утримувати. Правду кажучи, минулої зими мешканцям парку довелося не солодко. Зимували на вулиці, можливості погрітися у теплому приміщенні не було, та й годували їх не систематично. Часто вони жадібно накидалися на частування, які приносили їм відвідувачі парку. М’яка підстилка у вольєрі змінювалася рідко, сухе сіно швидко змішувалося з багном. Проте всі птахи і звірі благополучно пережили зиму.

Сподіватимемося, що і наступної весни всі мешканці повернуться до живого куточока у парку і знову радуватимуть кам’янчан.

голубь

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *