Гороскоп на 21 листопада 2022 року

Овен

Сьогодні саме час подумати про оновлення у вашому житті. Деякі давні стосунки, які, на вашу думку, вичерпали себе, все ще сповнені життя. Ризикніть і прозондуйте сьогодні один-два рази, або у формі електронного листа, або у формі телефонного дзвінка, інформує Ukr.Media.

Вам нема чого втрачати, зате ви можете багато чого придбати. Розвиток — це потужна сила, тому проведіть побільше часу, плекаючи щось у своєму житті — неважливо чи це рослина, людина чи просто дивна ідея. Нехай сьогодні щось дасть паросток!

Телець

Хоробрість не просто допомагає вам сміливо стикатися з такими страшними речами, як павуки, багатоповерхівки або неконтрольовані собаки. Вашу справжню хоробрість можна застосувати до чогось набагато більш загрозливого: чесних емоцій. Якими б яскравими або глибокими не стали ваші емоції, вам під силу з ними впоратися!

Сьогодні не час тікати від протистояння, лише тому що ви боїтеся відкритися або постраждати. Зараз саме час реалізувати свою силу і зробити крок вперед, щоб прийняти виклик чесності і відвертості з людиною, яку ви любите.

Близнюки

Сьогодні ваше здоров’я може стати проблемою, але не хвилюйтеся — нічого серйозного вам не загрожує. Все, що вам потрібно зробити, так це переконатися в тому, що ви проявляєте до себе достатню турботу. Це зажадає від вас повноцінного нічного сну і позитивного настрою по відношенню до того етапу свого життя, на якому ви зараз перебуваєте.

Можливо, ситуація і не ідеальна, але вона в будь-якому випадку краща, ніж могла б бути. Будьте вдячні за те, що у вас є, і не намагайтеся зараз урвати побільше. Зараз не найкращий час для того, щоб прагнути до матеріального.

Рак

Приготуйтеся сьогодні до фази нерішучості. Така плутанина могла б стати шоком і смертельно слабкою, але ви повинні поставитися до цього як до можливості оцінити, наскільки нелегким може бути вибір. Замість того, щоб боротися зі своєю схильністю розглядати кожен аспект проблеми, просто привіть за течією.

Насолоджуйтесь тим, якою ситуація може поставати з різних точок зору, і побалуйте себе розкішшю опрацювати масу варіантів, перш ніж зупинитися на одному-єдиному рішенні.

Лев

Сьогодні все йде непогано, але по-справжньому значні успіхи відкладаються на невизначений термін. Ви змушені миритися з неорганізованістю партнерів, їх небажанням витрачати сили і час на досягнення ваших спільних цілей. Можливий несприятливий збіг обставин, який призведе до серйозного зниження ваших доходів.

Вас радує спілкування з близькими: немає приводів для конфліктів і суперечок, можна спокійно обговорювати те, що здається цікавим і важливим. Друзі порадують хорошими новинами. У другій половині дня випаде можливість побачитися з людиною, за якою ви сумували в останні дні.

Діва

Ваш мозок жадає насиченої дискусії, тому дозвольте сьогодні втягнути себе в суперечку. Можливо, ви не можете повірити, що знайомі вам люди висловлюють думки, але ви з радістю вислухаєте чому вони думають те, що думають.

Прояви того, чим люди відрізняються один від одного, тільки зблизить вас, тому не бійтеся робити дірки в їх теоріях і ставити під сумнів їх логіку. Але не забувайте — вам теж доведеться відстоювати свої ідеї. Вас чекає день неймовірних інтелектуальних стимулів!

Терези

З самого ранку вам випаде неймовірна професійна або ділова можливість, але, можливо, зараз не ідеальний для неї момент. Придушіть бажання вплинути на хід подій. Прислухайтеся до своєї інтуїції, і якщо відчуєте, що не готові взятися за щось нове, то і не беріться.

Намагаючись вбити квадратний кілочок в круглий отвір, ви тільки переживете розчарування — а, можливо, і зламаєте кілочок. Сьогодні особливо важлива обережність, тому стежте за своїми ресурсами, рівнем енергії та своїми світськими зобов’язаннями!

Скорпіон

Пора покінчити зі своєю скромністю — нарешті до вас повертається ваша впевненість в собі! Потужна орієнтована на ваше его енергія, яка сьогодні вас захоплює, змусить вас світитися зсередини і притягне на вашу орбіту кількох нових людей.

Це стане справжнім даром — і крапельку прокляттям небес, коли в ваш особистий простір вторгнеться непроханий гість. Прикладіть максимум зусиль, щоб бути чарівними, проте чітко позначте, що ви не маєте наміру давати спуску тим, хто занадто високої про себе думки.

Стрілець

Якщо на даний момент ви дещо примхливі і мляві, не боріться з цим. Вам необов’язково намагатися розібратися в тому, чому ви взагалі переживаєте цю фазу. Виключно сьогодні дозвольте собі відчувати те, що відчуваєте, і намагайтеся не судити себе занадто суворо.

Поганих емоцій просто не існує — всі емоції природні, і якщо ви надмірно зависнете на те, щоб позначати почуття як погані і хороші, то піддасте себе ризику втомитися, намагаючись відповідати своїм нереалістичним очікуванням.

Козоріг

В цей момент ряди ваших друзів значним чином перебудовуються, і частини вашого кола можуть розбиватися на більш дрібні. Ви, мабуть, не усвідомлюєте масштабів усіх цих перестановок, але лише тому, що, швидше за все, вони не мають на вас особливого впливу.

Дайте цим людям необхідний час і простір, щоб розібратися — сьогодні ви точно не повинні втручатися чи приймати сторону. Підтримуйте відносини з тими людьми, чиєї подальшої присутності у вашому житті ви хочете, — це все, що вам потрібно робити.

Водолій

Усвідомлення своїх емоцій — це не те заняття, якому можна присвятити час один раз в житті. Вам потрібно постійно їх контролювати, особливо сьогодні, коли несподівані події можуть найбільш непередбачуваним чином вплинути на ваш настрій.

Як і ваше фізичне здоров’я, ваше емоційне здоров’я вимагає постійної уваги. Чим більше будете користуватися м’язами своїх спілкування і чесності, тим краще ви підготуєтеся до дезорієнтуючих ситуацій. Відкрийтеся і розкажіть комусь про те, що приховували.

Риби

Сьогодні особливо важливе стратегічне мислення — тому не робіть ніяких кроків, попередньо їх як слід не обдумавши. Якщо будете уникати залучення в ситуації, в яких ви невпевнені, то в кінцевому підсумку зможете уникнути і маси стресів і невизначеності.

Хтось чекає від вас підказок про те, як впоратися зі схожою ситуацією, і вам потрібно подати йому приклад. Дана ситуація залежить не тільки від долі, тому поставтеся до неї ретельно і неквапливо.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *