У бою загинув кам’янчанин

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

“Наші захисники мужньо дають відсіч ворогові на полі бою та зводять нанівець його загарбницькі плани щодо української землі. Пам’ятати про ціну нашої Свободи – безцінне життя полеглих захисників України – святий обов’язок кожного з нас.

14 листопада під час участі у бойових діях, спрямованих на забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі й стримуванні збройної агресії, в Донецькій області загинув головний сержант Гончаров Віталій Олександрович.
Від імені всієї громади Кам’янський міський голова Андрій Білоусов, Кам’янська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника та поділяють тяжкий біль утрати.
Віталій Гончаров народився 27 серпня 1979 року у Дніпродзержинську. У 1996 році закінчив ПТУ №25. Тривалий час працював підрядником на ПрАТ «Камет-Сталь». Від початку березня боронив Україну від окупантів. У нього залишилися дружина, донька, син, мати та два брати.
Доземний уклін воїну-захиснику!
Вічна пам’ять і слава Герою!
Прощання відбудеться 22 листопада о 10.15 за адресою: вул.Звенигородська, 41. Панахида пройде об 11:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка, 34). Поховають воїна о 12:00 на Алеї Героїв військового кладовища по вулиці Весняній”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *