У Кам’янському – дві пожежі із загиблими

Одразу дві пожежі у Південному районі міста забрали життя двох кам’янчан 24 листопада.

О 1:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на вулиці Звенигородська Південного району.

Пожежа виникла всередині квартири, розташованої на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Під час ліквідації пожежі співробітники Служби порятунку знайшли чоловіка без ознак життя. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на загальній площі 12 кв. м. Пожежу локалізовано о 1:32 та ліквідовано о 2:04. Загалом для ліквідації пожежі залучено 17 осіб особового складу та 3 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

О 9:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Уманській Південного району.

Займання виникло у житловій кімнаті квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. З вікна спостерігався густий дим. Вогонь встиг пошкодити речі домашнього вжитку, меблі та внутрішнє облицювання стін на загальній площі 5 кв. Під час ліквідації пожежі всередині будинку пожежниками було виявлено тіло жінки без ознак життя. Займання локалізовано о 10:07 та ліквідовано о 10:12. До місця події залучено 15 осіб особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *