Молодь Кам’янського навчалися медіаграмотності

Центр молодіжних ініціатив Кам’янського провів заключне заняття проекту «Молодіжна медіашкола».

17 листопада відбулося заключне заняття проекту «Молодіжна медіашкола», який проводився в рамках програми «Мріємо та діємо». Проект покликаний підвищити рівень громадянської активності та навичок критичного мислення молоді, залучити молодь до засвоєння актуальних знань та навичок медіаграмотності, посилити стійкість до дезінформації, сформувати навички критичного мислення та інформаційної безпеки.

Протягом двох місяців навчання у медіашколі учасники отримали знання та навички з тем медіаграмотності, протидії дезінформації та пропаганді, специфіці роботи ЗМІ та громадянської журналістики у мирний та воєнний час, специфіці виробництва та просуванню власного медіапродукту. А також були практичні заняття та зустрічі у Кам’янській міській раді, на радіостанції TopRadio 104.4 FM, на телебаченні “МІС” ТБ.

Після закінчення навчання учасники, об’єднавшись у п’ять груп, розробили та втілили в життя власні медіапродукти, які були представлені на заключному занятті проекту та будуть розміщені на сторінках Центру молодіжних ініціатив у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *