Страшні пожежі на Дніпропетровщині: загинули 2 дорослих та дитина, ще 3 людини постраждали

Зі зниженням температурних показників, рятувальники Дніпропетровщини фіксують різке збільшення кількості загиблих та постраждалих внаслідок пожеж у житловому секторі.

Лише за день, 26-го листопада, у Дніпропетровській області вогонь забрав життя 2 дорослих та дитини. Ще 3 людини постраждали.

Так, у селі Знаменівка Піщанської сільської територіальної громади Новомосковського району зайнявся житловий будинок. Ліквідуючи пожежу, вогнеборці виявили всередині помешкання тіла двох загиблих чоловіків, 1958 та 1984 років народження. Площа займання склала 80 кв.м. Вогнем пошкоджено дах та перекриття будинку, а також домашнє майно всередині.

У Нікополі, всередині одноповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці Гетьмана Сагайдачного, виникла пожежа – горіло домашнє майно на площі 20 кв.м. Чоловік, 1965 року народження, отримав отруєння продуктами горіння, проте від госпіталізації відмовився.

У місті Марганець Нікопольського району виникла пожежа у приватному житловому будинку, розташованому на вулиці Центральній. В кімнаті горіло домашнє майно на площі 40 кв.м. Під час пожежі чоловік, 1980 року народження, отруївся димом, а також отримав опіки обличчя та обох кистей. Медичними працівниками постраждалого направлено до лікувального закладу.

У місті Кривий Ріг виникло займання в одній з квартир 9-поверхового житлового будинку, розташованого на мікрорайоні 4-й Зарічний Покровського району. По прибуттю за викликом рятувальники встановили, що з вікон квартири, яка знаходиться на 6-му поверсі багатоповерхівки, йде дим. Всередині помешкання вогнеборці виявили жінку та маленьку дитину, які вже були без свідомості. Їх винесли із задимленої оселі та передали до рук співробітників екстреної медичної допомоги. На жаль, врятувати 4-річну дівчинку не вдалось. Жінка, 1957 року народження, перебуває у лікарні. Вогнем знищено балконний блок, пошкоджено домашнє майно у кімнаті на площі 4 кв.м.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *