До уваги кам’янчан: Альфа-Банку Україна з 1 грудня більше не буде

Український Альфа-Банк офіційно змінює назву свого бренду на Sense Bank та вносить зміни у публічну пропозицію на укладання договору банківського обслуговування фізосіб.

Про це йдеться на сайті фінустанови.

“Вже з 1 грудня ми офіційно завершуємо процедуру зміни назви бренду нашого банку на Sense Bank… Нова юридична назва банку – АТ “Сенс Банк”, – розповіли у прес-службі фінустанови.

При цьому клієнтам Альфа-Банку не потрібно повторно підписувати документи або оновлювати договори – вони діятимуть й після зміни назви банку. Також залишаться чинними всі довідки та дозволи, видані до 1 грудня 2022 року від імені Альфа-Банку.

Не зміняться реквізити договору (номер договору та рахунки), їх можна переглянути у додатку Sense SuperApp. А всі картки, видані з логотипом Альфа-Банку, продовжуватимуть діяти й надалі.

Водночас банк перейменує частину своїх сервісів. Наприклад, AHUB тепер називатиметься Sense Hub, My Alfa-Bank стане My Sense Bank, а A-Club – aClub.

Крім того, зміниться договір банку та фізособи. Зокрема, буде передбачено згоду клієнта на виконання платіжних операцій, ініціатором за якими є банк.

Також додадуться нові положення щодо порядку та умов використання платіжних інструментів та встановляться максимальні терміни платіжних операцій.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *